PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Το ελληνικό τραγούδι για την Eurovision 2019


Σε μια λαμπρή βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Κατερίνα Ντούσκα παρουσίασε το «Better Love», τραγούδι με το οποίο θα πάρει μέρος στο διαγωνισμό της Eurovision 2019 η Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα mid tempo power pop song, με πολύ σύγχρονη παραγωγή που όμως στέκεται και σε ακουστική εκδοχή, με ένα όργανο, γιατί είναι πολύ μελωδικό.

Το «Better Love» έγραψε η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τον Leon of Athens και τον David Sneddon.

Πριν ξεκινήσει να παίζει στην μεγάλη οθόνη του Μεγάρου το βίντεο με τραγούδι της Ελλάδας για τη φετινή διοργάνωση της Eurovision, η Κατερίνα Ντούσκα είπε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, ωστόσο συμπλήρωσε πως «είμαι ονειροπόλα και πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στους ανθρώπους που ονειρεύονται».

Ακόμη, είπε πως έχει άγχος για τη συμμετοχή της και βλέπει πολλούς εφιάλτες, αλλά και όμορφα όνειρα γιατί, όπως πρόσθεσε, πιστεύει στην ομάδα της και στο τραγούδι που έγραψαν.

Τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό και πως αυτή και η ομάδα της θα δώσουν το 1.000% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment