PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Το εκρηκτικό τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ


Το τελευταίο τρέιλερ για την ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» κυκλοφόρησε, σηματοδοτώντας την τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του θρυλικού μυστικού πράκτορα και βρίσκει τον Μποντ να έχει αφήσει την ενεργό δράση και να ζει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα.

Ωστόσο, η ηρεμία του διακόπτεται από τον παλιό φίλο και πράκτορα της CIA Φίλιξ Λέιτερ (Τζέφρι Ράιτ), ο οποίος του ζητάει βοήθεια για τη διάσωση ενός επιστήμονα που έχει απαχθεί, οδηγώντας τον Μποντ να εντοπίσει έναν «μυστηριώδη κακοποιό, οπλισμένο με επικίνδυνη νέα τεχνολογία».

Στην ταινία εκτός από τον Κρεγκ επανεμφανίζονται οι: Λέα Σεϊντού, Μπεν Γουίσοου, Ρέιφ Φάινς και Ναόμι Χάρις, ενώ οι Λασάνα Λιντς, Άνα ντε Άρμας, Μπίλι Μάγκνουσεν και Ράμι Μάλεκ θα παίξουν όλοι νέους χαρακτήρες.

Το τρέιλερ «No Time to Die» φαίνεται να επιβεβαιώνει τις αναφορές ότι ο χαρακτήρας της Λιντς, η Νόμι, θα παρουσιαστεί ως ο νέος 007, με τον Μποντ να λέει στο τηλέφωνο: «Γνώρισα τον νέο σας πράκτορα -είναι μια αφοπλιστική νεαρή γυναίκα».

Η ταινία, η οποία είναι η 25η του Μποντ, έχει σκηνοθετηθεί από τον Κάρι Φουκουνάγκα, καθιστώντας τον, τον πρώτο Αμερικανό σκηνοθέτη που ανέλαβε την ευθύνη για μία ταινία του Μποντ.

Το «No Time to Die» είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Θα κάνει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 12 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Συναυλία αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση από το ΚΚΕ

Peristeri News

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Leave a Comment