PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το απόλυτο μποτιλιάρισμα…


Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται από το πρωί σε πολλούς κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας.

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται από το πρωί σε πολλούς κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς πολλοί επέλεξαν να μετακινηθούν με τα αυτοκίνητα τους.

Υπενθυμίζεται πως λόγω της απεργίας δεν ισχύει το μέτρο του Δακτυλίου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της Τροχαίας ο αριθμός των οχημάτων στους δρόμους του Λεκανοπεδίου τις ημέρες που δεν κινούνται τα μέσα μαζικής μεταφοράς παρουσιάζει αύξηση που αγγίζει το 40%.

Ενδεικτικά ακινητοποιημένα ήταν τα αυτοκίνητα στην λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στη λεωφόρο Κηφισού από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος έως τη λεωφόρο Αθηνών, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην λεωφόρο Μεσογείων στη κάθοδο στο ύψος του Χολαργού, στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στην άνοδο, στην λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στην άνοδο, στη λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα από την οδό Λαγουμιτζή και στις λεωφόρους Βασιλίσσης Αμαλίας, Βουλιαγμένης και Ηλιουπόλεως.

Μετ΄ εμποδίων γινόταν η κίνηση των οχημάτων και στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας έως το κόμβο Αμπελοκήπων. Από νωρίς το πρωί τροχονόμοι βρίσκονται σε κεντρικές διασταυρώσεις προσπαθώντας να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Επίσης το μεσημέρι θα κλείσουν δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω της προγραμματισμένης για τις 12 συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς το υπουργείο οικονομικών στο Σύνταγμα και ενδεχομένως προς τη Βουλή. Για τις 10 έχει οριστεί προσυγκέντρωση εργαζομένων στον ΟΣΕ μπροστά από τα γραφεία του Οργανισμού στην οδό Καρόλου στο Μεταξουργείο.

Παράλληλα θα υπάρξουν σήμερα έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων του Προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής κ. Μαχμούντ Αμπάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment