PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

«Το Άλσος ανήκει στον Αιγαλιώτικο Λαό»


Κάθε παρέμβαση που θα αλλοιώνει τον δημόσιο χαρακτήρα του, θα βρει αντίθετο τον Δήμαρχο Χρ. Καρδαρά

Σταθερά αντίθετη είναι η νέα Δημοτική Αρχή Αιγάλεω σε κάθε προσπάθεια, από όπου και αν προέρχεται, στην «αξιοποίηση» του Άλσους που θα αλλοιώνει την φυσιογνωμία του και θα ακυρώνει τον δημόσιο χαρακτήρα του.

Αυτή είναι η θέση του σημερινού Δημάρχου Χρήστου Καρδαρά, την οποία εξέφρασε τόσο προς την δημόσια τηλεόραση ( ΝΕΤ ) σε σχετικό της ρεπορτάζ, όσο και σε δήλωσή του στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συνολική ανάπλαση του Άλσους, με έργα και παρεμβάσεις στην κατεύθυνση των ήπιων χρήσεων, στον πολιτισμό, την ψυχαγωγία και τον αθλητισμό, αποτελεί βασική προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής.

Πληροφορούμαστε ότι ήδη στο προς επεξεργασία νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου περιλαμβάνονται παρεμβάσεις λειτουργικού και αισθητικού χαρακτήρα.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς σε σχετική του δήλωση υπογράμμισε: «Το Άλσος αποτελεί τον μοναδικό πνεύμονα πρασίνου στην πόλη μας. Είναι το στολίδι του Αιγάλεω που πρέπει να το συντηρήσουμε, να το προστατεύσουμε και ταυτόχρονα να αναδείξουμε τα οφέλη που προσφέρει στην πόλη και τους κατοίκους της.

Κινούμαστε στην κατεύθυνση εξασφάλισης των αναγκαίων χρηματοδοτήσεων με σκοπό την συνολική ανάπλασή του σε συνδυασμό με την ανάδειξη και προβολή της Ιστορικότητας της Ιεράς οδού. Ως εκ τούτου θέλω να δηλώσω ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι σταθερά αμετακίνητη στην θέση που είναι η προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του Άλσους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment