PeristeriNews.gr
Lifestyle

Το Αλ Τσαντίρι των παρελάσεων



Απολαυστικός και καυστικός για άλλη μία φορά ο Λάκης Λαζόπουλος

Απολαυστικός και καυστικός για άλλη μία φορά ο Λάκης Λαζόπουλος στο Αλ Τσαντίρι της Τρίτης.

Αυτήν την φορά, απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο στον πρωθυπουργό, ζήτησε για μία τελευταία φορά να ακούσει τον λαό.

Μεγάλο τμήμα της εκπομπής αφιερώθηκε σε όλα όσα έγιναν στις παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου, τα οποία και χαρακτήρισε “οργή” λαού.

Φυσικά ως Λαρισαίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όσα έγιναν στη Λάρισα με το παιδί που αντέδρασε κάνοντας την εθνική μας χειρονομία στους επίσημους.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι πολιτική γλάστρα

Ο κόσμος δε προσέβαλε τον θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας αλλά οι αποδοκιμασίες είχαν στόχο τον ίδιο τον Κάρολο Παπούλια ως «πρόσωπο το οποίο δε λαμβάνει πρωτοβουλίες τη στιγμή που βλέπει ότι η χώρα βρίσκεται στα όρια της».

«Δεν μπορεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι πολιτική γλάστρα. Ο λαός δε θέλει έναν πρόεδρο που κρύβεται πίσω από τους καιρούς», πρόσθεσε.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί ξανά στα γεγονότα που ακολούθησαν τη συμφωνία για τη μείωση του ελληνικού χρέους κατά 50%, κορυφώνοντας την κριτική του στο «επίμαχο» θέμα των τελευταίων ημερών: αυτό του δημοψηφίσματος. «Στη Σύνοδο Κορυφής ο πρωθυπουργός μπήκε στο περιθώριο της διαπραγμάτευσης της ιστορίας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Όπως σε κάθε επεισόδιο, έτσι και χθες, υπήρχε ένα ξεκαρδιστικό σκετς με επίτιμους καλεσμένους τον Δημήτρη Σταρόβα και τον αξιαγάπητο Κώστα Βουτσά, τον οποίο το κοινό τον υποδέχτηκε με πολύ μεγάλη θέρμη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Eurovision: Η σειρά εμφάνισης των 26 χωρών στον μεγάλο τελικό

Peristeri News

Leave a Comment