PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το 2ο Γυμνάσιο… διδάσκει την αγάπη για τον Ατρόμητο



Βαθιά τις ρίζες του μέσα στις καρδιές των μαθητών του Περιστερίου έχει βάλει πλέον ο Ατρόμητος.

Βαθιά τις ρίζες του μέσα στις καρδιές των μαθητών του Περιστερίου έχει βάλει πλέον ο Ατρόμητος. Αποδείχθηκε περίτρανα (και) στην σημερινή επίσκεψη που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ομάδας μας στο 2ο Γυμνάσιο Περιστερίου στο πλαίσιο των καθιερωμένων επισκέψεων στα σχολεία της πόλης πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του συγκεκριμένου γυμνασίου αλλά και οι καθηγητές επεφύλαξαν πολύ θερμή υποδοχή στους ποδοσφαιριστές Νίκο Λαζαρίδη, Τάσο Καραμάνο, Μανώλη Καλλέργη που μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μοίρασαν επίσης τις νέες αφίσες και υπέγραψαν αυτόγραφα σε όλους τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου. Αποχώρισαν έχοντας εισπράξει πολύ αγάπη για το ποδοσφαιρικό καμάρι του Περιστερίου.

Η σημερινή προπόνηση

Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Γιάννης Σκόνδρας με την προοπτική να ενσωματωθεί αύριο πλήρως. Η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε το πρωί έδειξε ότι έχει απλά ένα μυϊκό σπασμό στον αυχένα.

Στις προπονήσεις εκτός του Ελίνι Δημούτσου επέστρεψε και ο Βασίλης Μπάρκας ο οποίος βρισκόταν στην Εθνική Νέων καταγράφοντας μια επίσημη συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2013.

Tο παιχνίδι της μοίρας στον Ελίνι Δημούτσο

Ο διεθνής άσος της ομάδας μας επέστρεψε σήμερα τα ξημερώματα από τη Σλοβακία μαζί με την Εθνική Ελλάδας έχοντας στις αποσκευές την πολύτιμη νίκη που κρατάει ακέραιες τις ελπίδες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Η μοίρα του επεφύλαξε όμως άσχημο παιχνίδι καθώς νωρίς το πρωί έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του παππούς, του είχε ιδιαίτερη αδυναμία, σε ηλικία 79 ετών, που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Αθηνών.

Ο Ελίνι Δημούτσος έλαβε κανονικά μέρος στην σημερινή προπόνηση αλλά πήρε άδεια για αύριο προκειμένου να πει στον παππού του το «τελευταίο αντίο».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν προς την οικογένεια του Ελίνι Δημούτσου τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment