PeristeriNews.gr
Διεθνή

Το 2017 υποδέχεται ο πλανήτης


Με ελπίδα, αισιοδοξία, ευχές, αλλά και πυροτεχνήματα, τραγούδια και χορό, καλωσορίζει ο πλανήτης το νέο έτος.

Η πόλη του Όκλαντ στη Νέα Ζηλανδία ήταν η πρώτη που υποδέχθηκε το 2017, ενώ ακολούθησε η Αυστραλία, η Ιαπωνία, η Κίνα και οι υπόλοιπες χώρες της Ασίας.

Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό πάνω από το λιμάνι, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, κατά τον ερχομό του 2017, ενώ περίπου 1,5 εκατομμύρια τουρίστες παρακολούθησαν το φαντασμαγορικό θέαμα.

Με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα έγινε η υποδοχή του 2017, στο Χονγκ Κονγκ, καλλιεργώντας ένα θετικό κλίμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.

2017_china

Το Νουμπάι υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα στον ουρανό στο κέντρο της πόλης το οποίο παρακολούθησαν 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι.

Οι μοσχοβίτες γιόρτασαν την έλευση του 2017 στην Κόκκινη Πλατεία. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδιμίρ Πούτιν στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του αναγνώρισε ότι η Ρωσία αφήνει πίσω της μια δύσκολη χρονιά όμως όπως είπε «οι δυσκολίες ένωσαν και άνοιξαν τον δρόμο για να προχωρήσει η χώρα μπροστά. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, τη δύναμή μας και την χώρα μας».

Στην Κωνσταντινούπολη, υπερθέαμα από λευκά μπαλόνια αλλά και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις εκδηλώσεις για την έλευση της νέας χρονιάς.

Γερμανία

2017_germany

Αθήνα

2017_acropolis

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ελπίζουν πως το 2017 θα αποδειχθεί καλύτερο από το 2016.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment