Δυτική Αθήνα

Το 1ο West Run της δυτικής Αθήνας ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2021

Το 1ο Westrun της δυτικής Αθήνας θα πάρει «σάρκα και οστά» τον Οκτώβριο του 2021.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 1ου Westrun της Δυτικής Αθήνας.

Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα φιλοξενήσει εκτός των άλλων τον 1ο Ημιμαραθώνιο στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 με έναν ξεχωριστό ασφάλτινο αγώνα δρόμου, ενώνοντας τα κέντρα των 2 κοινοτήτων.

Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο των 21χλμ θα υπάρξουν αγώνες 5χλμ, παιδικός αγώνας 1χλμ καθώς και σκυταλοδρομία 2×10, 5χλμ ώστε να μπορέσουν οι αθλητές όλων των βαθμίδων και ηλικιών, από τους ερασιτέχνες λάτρεις του jogging μέχρι τους επαγγελματίες να βρουν τον κατάλληλο event που θα τους ικανοποιήσει.

Πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση και τις λεπτομέρειες του αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.westrun.gr, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την υποστήριξη του event και θα φιλοξενήσει για τις online εγγραφές, οι οποίες θα ανοίξουν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας, δήλωσε: «Μία ακόμη πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής παίρνει σάρκα και οστά, με σκοπό να φέρει τον αθλητισμό πιο κοντά στους πολίτες. Ένα ολοκληρωμένο event αγώνων δρόμου που στοχεύει στην ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους, την ανάπτυξη της εξωστρέφειας, της ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας και της αλληλεγγύης, που αποτελούν τις θεμελιώδεις αρχές οι οποίες διέπουν τη φιλοσοφία μας ως Διοίκηση αλλά και ως κοινότητα. Μέσα από αυτή τη διοργάνωση, προσκαλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου μας αλλά και ολόκληρης της Αττικής, να συμμετέχουν σε μία μοναδική εκδήλωση που θα συνδυάζει την ψυχαγωγία και την άσκηση σε ένα εξαιρετικό event που σκοπεύουμε να καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για την Δυτική Αθήνα και τον αθλητισμό».

Related posts

Αθλητικό υλικό διανέμει στα σχολεία ο Δήμος Ιλίου

Peristeri News

Δυνατά χτύπησε και φέτος η καρδιά της ελληνικής jazz στον Δήμο Ιλίου

Peristeri News

Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»: Βιοκλιματική «έξυπνη» ανάπλαση της κεντρικής διαδρομής

Peristeri News

Leave a Comment