Viber
PeristeriNews.gr
Media

Τίτλοι τέλους για το Attica TV



Τίτλοι τέλους πέφτουν για το Attica Tv στο τέλος Μαΐου και σήμερα Δευτέρα (26/5/25) έγιναν οι ανακοινώσεις στους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, αυτό που ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους του Attica Tv είναι ότι σταματά η συνεργασία της εταιρείας Wide Media με τον Δήμο Ασπροπύργου στο τέλος Μαΐου παρά τις προσπάθειες που έγιναν το τελευταίο διάστημα να αποκτήσει ο όμιλος την πλήρη κυριότητα του σταθμού.

Η Wide Media Group θα τηρήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις έως τον Σεπτέμβριο για την παραγωγή των δημοτικών προγραμμάτων, όμως η ενεργή της παρουσία ολοκληρώνεται στο τέλος Μαΐου.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης o Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Ντάλλας, ανακοίνωσε στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού πως μπαίνει λουκέτο στο κανάλι καθώς επίσης και το πρόγραμμα αποχώρησης με αποζημιώσεις που φτάνουν έως και έξι μισθούς, ώστε να διασφαλιστεί μια ομαλή και δίκαιη μετάβαση για όλους.

Η Wide Media Group (ιδιοκτησίας Δημήτρη Μπάκου, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρου Εξάρχου) συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορείας στον χώρο των media μέσω του Action 24 και του ευρύτερου οικοσυστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που έχει αναπτύξει.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πέθανε η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη

Peristeri News

Η United Media αποκτά ποσοστό 50% στον Alpha TV

Peristeri News

Ανανέωσε τη συνεργασία της με το Mega η Αγγελική Νικολούλη

Peristeri News

Leave a Comment