PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τις παραιτήσεις όσων οδήγησαν σε συρρίκνωση τη Ν.Δ. ζητεί ο Απ. Τζιτζικώστας


Τις παραιτήσεις όλων εκείνων που οδήγησαν σε συρρίκνωση τη Ν.Δ. θα ζητήσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας ως πρόεδρος του κόμματος, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «επικίνδυνο πρωθυπουργό», την κυβέρνηση του την «πιο επικίνδυνη της μεταπολίτευσης» και κατήγγειλε ότι κάποιοι απεργάζονται συνεργασία μιας συρρικνωμένης Ν.Δ. με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεσμευόμενος ότι με τον ίδιο πρόεδρο, η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον κ. Τσίπρα.

«Πολλοί απορούσαν γιατί με χτυπάνε έτσι. Γιατί επί 80 μέρες χτυπούν τον Απόστολο όσο κανέναν. Τις τελευταίες ημέρες φάνηκε καθαρά από τις τοποθετήσεις πολλών από το παρελθόν ότι κάποιοι απεργάζονται συνεργασία με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ότι κάποιοι επενδύουν σε μια μικρή συρρικνωμένη Ν.Δ. προκειμένου σε λίγους μήνες από σήμερα να τη σύρουν σε μία συγκυβέρνηση» συνέχισε.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε πως με τον ίδιο πρόεδρο, από τη Δευτέρα επιστρέφει η αξιοκρατία στην παράταξη  και υπογράμμισε ότι «τελειώνουμε οριστικά με τα συστήματα, τους μηχανισμούς, τα δαχτυλίδια και τις βαρονίες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment