PeristeriNews.gr
Lifestyle

Τήρησε το Πρωτόκολλο η «ανυπάκοη» Κέιτ


Η αντίστροφη μέτρηση για το “γάμο του αιώνα” ξεκίνησε.

Η αντίστροφη μέτρηση για το “γάμο του αιώνα” ξεκίνησε.

Πλήθος κόσμου είναι από τις πρώτες πρωινές ώρες συγκεντρωμένο στους δρόμους του Λονδίνου, ενώ εκατομμύρια είναι οι τηλεθεατές από όλο τον κόσμο που έχουν ήδη συντονιστεί στους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσεις Youtube, Twitter και Facebook.

Οι πρώτοι από τους 1900 καλεσμένους στην τελετή στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ, έφτασαν στις 10.15 ώρα Ελλάδος, ενώ ο γάμος αναμένεται να αρχίσει στη μια το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος.

Κουμπάρος θα είναι ο αδερφός του Ουίλιαμ, πρίγκιπας Χάρι ο οποίος θα εμφανιστεί με τη Στολή του Συντάγματος του Βασιλικού Ιππικού. Ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραστεί στο γάμο με τη στολή του ναυάρχου του Βασιλικού Ναυτικού.

Τα βλέμματα όμως όλων παραμένουν στραμμένα στο νυφικό της μέλλουσας βασίλισας της Αγγλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σχεδιάστρια μόδας που σχεδίασε το νυφικό της Κέιτ είναι η Sarah Burton, αφού σήμερα το πρωί συνεργάτιδά της έφτασε στο ξενοδοχείο όπου η Κειτ ετοιμάζεται για την μεγάλη ημέρα.

Το Πρωτόκολλο θα τηρήσουν όλοι κατά γράμμα, εκτός από την Κέιτ, η οποία επέλεξε να παραλείψει ένα κομμάτι των όρκων που πρέπει να απαγγείλλει στον δεύτερο τη τάξη διάδοχο του Βρετανικού στέμματος.

Συγκεκριμένα στη γαμήλια τελετή, την οποία θα ευλογήσει ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, η Κέιτ Μίντλετον θα ορκιστεί στον πρίγκιπα Ουίλιαμ: “Να τον αγαπά, να του συμπαραστέκεται, να τον τιμά και να να τον φροντίζει”, όχι όμως και να τον υπακούει, όπως χαρακτηστικά προβλέπει το Πρωτόκολλο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ωστόσο η Κέιτ είναι η πρώτη μέλλουσα νύφη βασιλικής οικογένειας που υπογράφει προγαμιαίο συμβόλαιο με απαράβατους και διόλου ευνοϊκούς για την ίδια όρους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment