PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Την Tρίτη στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους οι αγρότες


Συλλαλητήριο στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη με τρακτέρ και αποκλεισμούς δρόμων, τελωνείων και δημοσίων κτιρίων αποφάσισαν οι αγρότες, μετά την πολύωρη πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Συμβολικοί αποκλεισμοί πραγματοποιούνται ήδη σε πολλά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου, ενώ στα τελωνεία της Νίκης, των Ευζώνων και των Κήπων τα τρακτέρ είναι έτοιμα να μπλοκάρουν την κυκλοφορία.

Στην Αθήνα θα κατέβουμε με όσο περισσότερα τρακτέρ μπορούμε, είπε, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αγροτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο εκπρόσωπος τόνισε ότι οι διαμαρτυρόμενοι δεν θα μείνουν μόνο για μια ημέρα στην Αθήνα, καθώς πέραν των σκέψεων για τις μορφές των κινητοποιήσεων τους, υπάρχουν και διαδικαστικά ζητήματα, που αφορούν τους χρόνους και τις ταχύτητες των τρακτέρ που θα φτάσουν στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης και οι αγρότες θα κληθούν να φύγουν το βράδυ για να γυρίσουν στις περιοχές τους.

Βουλευτές πιέζουν αγρότες σε όλες τις περιοχές για να σπάσουν τα μπλόκα, ειναι σε εξέλιξη αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι, είπε ο κ. Αλειφτήρας.

Παράλληλα, καταγγέλλουν απόπειρα εκφοβισμού αγροτών με αυτόφωρα και συλλήψεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Ποιες περιοχές θα πληγούν από καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα

Peristeri News

Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον 69χρονο και τη σύζυγό του για την δολοφονία

Peristeri News

Leave a Comment