PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Την Τετάρτη απολογείται ο σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας


Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα οδηγηθεί ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας ο 52χρονος σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου σε σχολείο του Γέρακα ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης μαθήτριας έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η 10χρονη εκμυστηρεύτηκε στην μητέρα της ότι ο κατηγορούμενος την έβαλε μέσα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα και αφού της πρόσφερε πορτοκαλάδα αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την μπλούζα της ζητώντας να δει το στήθος της.

Η μητέρα της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία ενώ κατέθεσε ότι ο 52χρονος έχει ενεργήσει κατ’ επανάληψη παρόμοιες πράξεις μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων προσφέροντας στη μαθήτρια διαφορά τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς πληρωμή.

Η ανήλικη καταθέτοντας στους αστυνομικούς επιβεβαίωσε τα όσα είπε η μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κυλικείο το εκμεταλλεύεται η σύζυγος του κατηγορουμένου,  ωστόσο το τελευταίο διάστημα λόγω προβλημάτων υγείας της το δούλευε ο 52χρονος.

Ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς παραδέχθηκε τις καταγγελίες της 10χρονης και ομολόγησε ότι παραμονές πράξεις έχει τελέσει και σε βάρος ακόμη δυο μαθητριών Δ’ και Ε’  δημοτικού και εξέφρασε την μεταμέλεια του.

Ο εισαγγελέας έχει δώσει παραγγελία να εξακριβωθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης η ταυτότητα των άλλων δυο μαθητριών.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment