PeristeriNews.gr
Πολιτική

Την Τετάρτη 1/11 συνάντηση Μητσοτάκη-Κασσελάκη στη Βουλή



Το πρωί της Τετάρτης στις 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, στο γραφείο του στην Βουλή.

Στην συνέχεια στις 11 π.μ. ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην ολομέλεια της βουλής, στη συζήτηση για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο: «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων φορέων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς τους και λοιπές διατάξεις».

Στις 18:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στ. Κασσελάκης: Θέλουμε να στηρίξουμε το ΑΣΕΠ

Την ανάγκη να υπάρξουν αλλαγές στη λειτουργία του ΑΣΕΠ «ώστε να είναι πιο αποδοτικό και να παραμείνει ανεξάρτητο» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε συναντήσεις με το προεδρείο του ΑΣΕΠ και την Ομοσπονδία Εργαζομένων.

Σε δηλώσεις του μετά τις συναντήσεις ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν πολύ σημαντικοί προβληματισμοί για το νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση», προαναγγέλλοντας ότι θα αναλύσει ορισμένους από αυτούς στην ομιλία του το απόγευμα, στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος.

«Ως ΣΥΡΙΖΑ, ως αξιωματική αντιπολίτευση θέλουμε να στηρίξουμε το ΑΣΕΠ», τόνισε, προσθέτοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να στελεχωθεί το Δημόσιο επαρκώς, χωρίς το ίδιο το ΑΣΕΠ να στελεχωθεί».

«Είναι η κορυφή του παγόβουνου» παρατήρησε, αναφέροντας ότι «πρέπει να γίνουν αλλαγές στη λειτουργία του ΑΣΕΠ ώστε να είναι πιο αποδοτικό, να παραμείνει ανεξάρτητο και να είναι στο κέντρο ενός δημοσίου που θα δουλέψει για όλους τους πολίτες. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Εποικοδομητική συνάντηση αλλά και «καρφιά» στις δηλώσεις

Peristeri News

Τι προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών για την αλλαγή του ονόματος

Peristeri News

Leave a Comment