PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος του Ολυμπιονίκη Γιώργου Στεφανόπουλου


Πραγματοποιήθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Σταδίου «Γιώργος Στεφανόπουλος».

Κατά την κοπή της πίτας του Γ.Σ.Π.Π. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ», του συλλόγου πυγμαχίας που έχει ιδρύσει και προεδρεύει ο ολυμπιονίκης πυγμαχίας Γιώργος Στεφανόπουλος, η οποία πραγματοποιήθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Σταδίου «Γιώργος Στεφανόπουλος», ο δήμαρχος του Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης ανακοίνωσε ότι παραχωρεί έναν πολύ σημαντικό χώρο μέσα στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ», για να μεταφέρει ο Γιώργος Στεφανόπουλος τον σύλλογό του στον χώρο που φέρει το όνομά του.

Ο Γιώργος Στεφανόπουλος εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για την πρωτοβουλία του δημάρχου και δεσμεύτηκε ότι θα μεταμορφώσει αυτόν τον χώρο των ολυμπιακών προδιαγραφών σε ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, που θα φιλοξενεί όχι μόνο όποιον θέλει να μυηθεί στα μυστικά της πυγμαχίας αλλά και οποιονδήποτε επιθυμεί να αθληθεί γενικότερα.

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι εμπιστεύεται αυτόν τον χώρο με μεγάλη αίσθηση ασφάλειας και με τη βεβαιότητα ότι θα αξιοποιηθεί θετικά στο έπακρο, σε έναν άνθρωπο που έχει τιμήσει την ελληνική σημαία και την πατρίδα του, σε έναν άνθρωπο με ήθος και αξίες, σε έναν οικογενειάρχη, σε έναν ολυμπιονίκη. Εξέφρασε, επίσης, τη διαπίστωσή του ότι η πυγμαχία δεν διανύει την καλύτερη εποχή της, επειδή – δυστυχώς – δεν υπάρχουν πολλοί «Στεφανόπουλοι».

Ο Στεφανόπουλος χαρακτήρισε τον κ. Παχατουρίδη «Ολυμπιονίκη – δήμαρχο» για την αγάπη, την αποδοχή που συγκεντρώνει στο πρόσωπό του από τη συντριπτική πλειονότητα των Περιστεριωτών αλλά και το πολύ σημαντικό έργο του, που αναμφισβήτητα προσφέρει εδώ και χρόνια στο Περιστέρι, και σημείωσε ότι η μόνη απάντηση στην κατάσταση που βιώνουμε όλοι είναι «αθλητισμός» διότι, αν έχουμε υγιή εκτόνωση και γερό σώμα, θα έχουμε καθαρή ψυχή και μυαλό.

Ο χώρος που παραχωρήθηκε στο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ» έχει έκταση περίπου 350 τ.μ. και ο Γιώργος Στεφανόπουλος σκοπεύει να τον διαμορφώσει σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πυγμαχίας αμερικανικών επαγγελματικών προδιαγραφών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment