PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Την Παρασκευή στην κυκλοφορία τμήματα της Ολυμπίας Οδού


Παραδίδονται την Παρασκευή στην κυκλοφορία έργα της Ολυμπίας Οδού στον νομό Κορινθίας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα Αρχαίας Κορίνθου – Κιάτου, μήκους 20 χιλιομέτρων, του οδικού άξονα της Ολυμπίας Οδού. Ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στο ΣΕΑ Κιάτου (16ο χλμ στο ρεύμα Κορίνθου-Πατρών) στις 11:00.

Επίσης, θα δοθούν στην κυκλοφορία δύο σήραγγες παράκαμψης του Δερβενίου, μήκους 670 και 535 μέτρων αντίστοιχα και της νέας γέφυρας διέλευσης νότιου κλάδου του αυτοκινητοδρόμου από τον ποταμό Δερβένι, μήκους 122 μέτρων.

Η παράδοση των έργων θα γίνει από τον κ. Τσίπρα, στην είσοδο της πρώτης σήραγγας Δερβενίου (κατεύθυνση από Πάτρα προς Κόρινθο) στις 13:00.

Θα ακολουθήσει επιθεώρηση εργοταξίων κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού και των εργασιών ολοκλήρωσης του έργου διάνοιξης και κατασκευής των δίδυμων σηράγγων Κλόκοβας Αιτωλοακαρνανίας της Ιόνιας Οδού, μήκους 2,9 χλμ ανά κλάδο και κατεύθυνση. Ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το έργο από το σημείο εισόδου σηράγγων (περιοχή Ρίζα Αιτωλοακαρνανίας) στις 16:00.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment