Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Την Παρασκευή η απόφαση του Πρωτοδικείου για την απεργία της ΑΔΕΔΥ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Το Δημόσιο ζητά από το δικαστήριο να κρίνει παράνομη και καταχρηστική την κινητοποίηση και να διατάξει άμεσα τη διακοπή της.

Το απόγευμα της Παρασκευής 11 Ιουλίου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου για την κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, κατά της οποίας προσέφυγε το ελληνικό Δημόσιο εκπροσωπούμενο από τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Νωρίτερα σήμερα συζητήθηκε στο δικαστήριο η προσφυγή του Δημοσίου κατά της ΑΔΕΔΥ με αφορμή την αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των υπαλλήλων που έχει κηρύξει η συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων.

Το Δημόσιο ζητά από το δικαστήριο να κρίνει παράνομη και καταχρηστική την κινητοποίηση και να διατάξει άμεσα τη διακοπή της.

Μετά το πέρας της σημερινής διαδικασίας ενώπιον του Πρωτοδικείου, το δικαστήριο ζήτησε από τις δύο πλευρές να καταθέσουν τις προτάσεις τους μετά το μεσημέρι της Παρασκευής και αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του αργά το απόγευμα της ίδια μέρας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Αλλάζει την Τρίτη 6 Οκτωβρίου η διαδρομή του 748

Peristerinews.gr Newsroom

Πετρούπολη: Θανατηφόρο τροχαίο μετά από σύγκρουση μοτοσικλετών

Peristerinews.gr Newsroom

Φαρμακείο αυτοκινήτου: Τι αλλάζει από 1η Ιανουαρίου 2027

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment