PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τη βοήθεια του κόσμου θέλει ο Α.Ο. Περιστερίου απέναντι στην Πεύκη



Το ζητούμενο στον αγώνα με τον Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο του Ηφαίστου στις 3.00 μμ είναι μόνο η νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο.

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα των ανθρώπων του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και αυτό γιατί η βαθμολογική συγκομιδή και τα αποτελέσματα των αγώνων δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της ομάδας που αν και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο δεν παίρνει το αποτέλεσμα που δικαιούται .

Το ζητούμενο στον αγώνα με τον Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο του Ηφαίστου στις 3.00 μμ είναι μόνο η νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο .

Το Δ.Σ. καλεί τους φιλάθλους του να ενισχύσουν την ομάδα όπως κάνουν πάντα έτσι ώστε και με την βοήθεια τους να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Τάμπρατζης αντιμετωπίζει προβλήματα με τους τραυματισμούς του Παναγιώτη Πλέστη και του Διονύση Μπέλη από τον αγώνα της Κυριακής με την Κηφισιά και θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή .

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ευχαριστεί δημόσια την ασφαλίστρια Κυριακή Κοσμά για την μεταξύ τους συνεργασία και τις προσπάθειες που έκανε τόσο στους σοβαρούς τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών Ανδρέα Ζόνγκα και Γιώργο Κόλλια όπου χειρουργήθηκαν με πρόβλημα στους χιαστούς στο Ιατρικό Κέντρο όσο και για τις εξυπηρετήσεις εφ’ όσον χρειαστεί στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδος που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Επίσης ευχαριστεί τον Ορθοπεδικό χειρούργο Μάκη Τριανταφυλόπουλο για την άψογη χειρουργική επέμβαση στον Ανδρέα Ζόνγκα και το ενδιαφέρον του για την αποκατάσταση του , όπως επίσης και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδος Μάνο Παπαμανώλη για το δύσκολο έργο που έχει επιφορτιστεί ώστε οι ποδοσφαιριστές να ξεπερνούν τα προβλήματα τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μεγάλες Πασχαλινές επιτυχίες για την Πνευματική Στέγη Περιστερίου

Peristeri News

Το Περιστέρι έκανε το 2-0 στη σειρά με τον Κολοσσό και πέρασε στα ημιτελικά (vid)

Peristeri News

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Leave a Comment