PeristeriNews.gr
Lifestyle

Tι θα της φέρει ο πελαργός;


Παρόλο που ο David Beckham σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «New York» δήλωσε πως δεν γνωρίζει το φύλο του τέταρτου παιδιού που περιμένει με την σύζυγό του, η Victoria Beckham γνωρίζει…

Παρόλο που ο David Beckham σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «New York» δήλωσε πως δεν γνωρίζει το φύλο του τέταρτου παιδιού που περιμένει με την σύζυγό του, η Victoria Beckham γνωρίζει ότι θα κάνει κοριτσάκι, μια και ζήτησε από την καλύτερη της φίλη να κάνουν ένα πάρτι για την εγκυμοσύνη της σχεδιάστριας, στο οποίο θα έχουν την τιμητική τους τα ροζ μπαλόνια!

Η 36χρονη Victoria, η οποία έχει αποκτήσει τρεις γιους με τον άσο του ποδοσφαίρου, David, μέχρι την περασμένη εβδομάδα υποστήριζε τη δήλωση του συζύγου της και τόνιζε πως δεν ξέρει αν θα φέρει άλλο ένα αγοράκι στο κόσμο ή αν επιτέλους θα κάνει την πολυπόθητη κόρη.

Η Eva Longoria έχει ήδη κλείσει τον χώρο που θα γίνει το πάρτι. Στο ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες λοιπόν τον ερχόμενο Ιούλιο θα γιορτάσουν η μέλλουσα μαμά και οι διάσημες φίλες της τον ερχομό τους τέταρτου μέλος της οικογένειας Beckham.

Πηγές από το ξενοδοχείο λένε ότι η Eva έχει ζητήσει από το ξενοδοχείο να αρχίσει από τώρα τις προετοιμασίες(!!) και έχει απαιτήσει το δωμάτιο να είναι γεμάτο με μπαλόνια, τα οποία θα είναι ροζ και όχι μπλε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment