Viber
PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Τι θα έκανε η Google; (v)



Ένα βιβλίο που είναι ταυτόχρονα προφητεία.

Η Google δεν είναι απλώς η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην ιστορία, είναι ένας εντελώς νέος τρόπος σκέψης.

Ο μαέστρος του Διαδικτύου και πρωτοπόρος blogger Jeff Jarvis επέκτεινε αυτή την προσέγγιση στις επιχειρήσεις και στην κουλτούρα, αποκαλύπτοντας πόσο επαναστατική είναι.

Σ’ ένα βιβλίο που είναι ταυτόχρονα προφητεία, διανοητικό πείραμα, μανιφέστο αλλά και οδηγός επιβίωσης, ο Jarvis αποδομεί τον μηχανισμό της Google για να ανακαλύψει σαράντα σαφείς και εφαρμόσιμους κανόνες διοίκησης και ζωής μέσα σ’ αυτό.

Την ίδια στιγμή, φωτίζει τη νέα κοσμοθεωρία της γενιάς του Διαδικτύου: τις προκλήσεις που θέτει, τις καταστροφές που προκαλεί και τις τεράστιες ευκαιρίες που δίνει.

Τα ευρήματά του είναι ορθολογικά, ευφάνταστα, πρακτικά και πάνω απ’ όλα οραματικά, δείχνοντας πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεται ο καθένας –από τις επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις μέχρι τους απλούς πολίτες– στην εποχή του Google.

«Τι θα έκανε η Google;» του Jeff Jarvis από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τι αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες το 2025

Peristeri News

Οι χρήστες του TikTok θα ελέγχουν τι ΑΙ βλέπουν

Peristeri News

Εκτός λειτουργίας πολλές ιστοσελίδες, «έπεσε» το Cloudflare

Peristeri News

Leave a Comment