• Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Τη σύναψη δανείου θα εξετάσει ο Δήμος Περιστερίου

Peristeri News
Αύγουστος21/ 2021

Πρόκειται για θέμα που θα συζητηθεί στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Αλέξιο Σταυρούλια να το φέρνει για συζήτηση.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ημερήσιας διάταξης, ο Δήμος Περιστερίου αναμένεται να κάνει διερεύνηση της αγοράς για τη σύναψη δανείου προκειμένου να αποκτηθούν δεσμευμένοι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι.

Το δημοτικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 μέσω τηλεδιάσκεψης με τα θέματα να είναι τα εξής:

  1. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2021 – Α’ αναμόρφωση. (Οικονομική Επιτροπή)
  2. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2021 – Β’ αναμόρφωση. (Οικονομική Επιτροπή)
  3. Λήψη απόφασης για την διερεύνηση της αγοράς προκειμένου να συναφθεί δάνειο για την απόκτηση δεσμευμένων κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων. (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλέξιος)
  4. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση ενός απορριμματοφόρου οχήματος στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Νομού Ευβοίας. (Αντ/χος κα Τσιώτα – Μάρκου Μαρία)
  5. Λήψη απόφασης για την δωρεά ενός απορριμματοφόρου οχήματος στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Νομού Ευβοίας. (Αντ/χος κα Τσιώτα – Μάρκου Μαρία)
  6. Έγκριση πρακτικής άσκησης σπουδάστριας Δημοσίου ΙΕΚ. (Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αναστάσιος)

Αναμένεται να φανεί ποια θα είναι η απόφαση για τη σύναψη ενός νέου δανείου μιας και κατά το παρελθόν οι αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης ήταν ιδιαίτερα επικριτικές για τα ήδη υπάρχοντα δάνεια και οφειλές.