PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Τι ψήφισε το Περιστέρι σε Ευρωεκλογές, Περιφερειακές και δημοτικές


ΣΥΡΙΖΑ, Πατούλης και Παχατουρίδης ήταν οι πρωτοπόροι στο Περιστέρι κάτι που έδειξε ότι οι συμπολίτες μας ψήφισαν με διαφορετικά κριτήρια στις τρεις διαφορετικές κάλπες.

Αναφορικά με τις Ευρωεκλογές την πρώτη θέση στο Δήμο Περιστερίου παίρνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με πσοσοτό 28,52% με δεύτερη τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με ποσοστό 25,40%. Ακολουθούν ΚΚΕ (8,82%), ΚΙΝ.ΑΛ. (5,73%), ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (5,32%), ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (4,09%) και ΜέΡΑ 25(3,70%). Στα παραπάνω νούμερα η ενσωμάτωση είναι στο 97,27%.

Κυρίαρχος στη Δυτική Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες και στο Περιστέρι είναι ο Γιώργος Πατούλης που θα αντιμετωπίσει σε δεύτερο γύρο τη Ρένα Δούρου που ήρθε δεύτερη στην προτίμηση των συμπολιτών μας. Συγκεκριμένα στις πόλεις της Δυτικής Αθήνας ο Πατούλης συγκέντρωσε ποσοστό 31,63% έναντι 23,13% που έλαβε η Δούρου. Πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη διαφορά 17.000 ψήφων με την ενσωμάτωση στο 96,79%.

Τέλος στο Δήμο μας νικητής για 5η συνεχόμενη φορά αναδείχθηκε από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό ρεκόρ (74,18%) ο Ανδρέας Παχατουρίδης αφήνοντας πίσω του τις υπόλοιπες επτά παρατάξεις με μονοψήφια νούμερα. Ο Δήμαρχος Περιστερίου έλαβε συνολικά 46.793 ψήφους αυξάνοντας εκτός από το ποσοστό του και τους ψηφοφόρους του σε σχέση με τις εκλογές του 2014.

Βάσει όλων των παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι οι Περιστεριώτες ψήφισαν με διαφορετικά κριτήρια στις τρεις κάλπες δείχνοντας το δρόμο ότι η Αυτοδιοίκηση δεν έχει καμία σχέση με την κεντρική πολιτική.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment