PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Tι παπούτσια να πάρεις μαζί σου στις διακοπές;



Κανόνισες τις διακοπές σου και 2-3 μέρες πριν φύγεις αποφασίζεις να φτιάξεις την βαλίτσα. Καθώς την φτιάχνεις αναρωτιέσαι «Τι παπούτσια να πάρω μαζί μου;» και εδώ ερχόμαστε εμείς να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις! Η αλήθεια είναι πως οι διακοπές δεν σημαίνουν πάντα και χαλάρωση, μπορεί να θέλεις να εξερευνήσεις μέρη, τοπία κ.λπ. τα οποία απαιτούν περπάτημα οπότε ένα καλό ζευγάρι sneakers είναι απαραίτητο. Επίσης το βράδυ θέλεις να βγεις μια βόλτα στα όμορφα σοκάκια του νησιού, θα χρειαστείς ένα ζευγάρι σανδάλια ή και εσπαντρίγιες. Με λίγα λόγια λοιπόν το τι θα πάρεις μαζί σου, εξαρτάται από το στυλ των διακοπών που κάνεις.

Παρακάτω θα δεις κάποια ζευγάρια που είναι must have και καλό είναι να υπάρχουν στην βαλίτσα σου.

Σαγιονάρες, παντόφλες slides

Ένα ζευγάρι σαγιονάρες ή slides δεν γίνεται να λείπουν από τις διακοπές σου. Θα σε συνοδεύουν στην παραλία, στην πισίνα αλλά ακόμα και σε μικρές βόλτες. Μπορείς να διαλέξεις λαμπερά χρώματα ώστε να τραβάς τα βλέμματα αλλά μπορείς και ουδέτερα χρώματα για να ταιριάζουν πιο εύκολα με το κάθε σου outfit. Τέλος, το μεγάλο πλεονέκτημα στις σαγιονάρες/slides είναι ότι μπορούν να φορεθούν πολύ εύκολα.

Sneakers

Αν είσαι από τους ανθρώπους που περπατάνε λίγο παραπάνω στις διακοπές σου χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα ζευγάρι μαζί σου. Μερικές φορές ο καιρός δεν είναι όπως τον έχουμε φανταστεί οπότε καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι. Επιπλέον, είναι ένα τύπος παπουτσιού που μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο ενώ στην αγορά θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε sneakers γυναικεία και sneakers ανδρικά.

Σανδάλια

Τα σανδάλια ταιριάζουν κάθε ώρα της ημέρας και μπορούν να υποστηρίξουν κάθε στυλ. Διάλεξε τι σου αρέσει, flat δερμάτινα σανδάλια,  αρχαιοελληνικά, dad sandals και άλλα πολλά. Μπορείς να τα φοράς από το πρωί στην παραλία με ένα εντυπωσιακό μαγιό μέχρι το βράδυ σε ένα μπαρ με ένα ανάλαφρο φόρεμα.

Εσπαντρίγιες

Οι εσπαντρίγιες είναι ένα είδος που δεν λείπει ποτέ από το καλοκαίρι. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ιδανικό ζευγάρι που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή.  Ψηλές εσπαντρίγιες αλλά και flat σε γήινα χρώματα που μπορούν να φορεθούν από γυναίκες αλλά και από άντρες. Επίσης μπορείς να συνδυαστούν σε ένα ζευγάρι ώστε να έχουν ένα matchy outfit.

Παπούτσια με ψηλή σόλα ή χαμηλοτάκουνα

Αν θες να είσαι πιο κομψή τα παπούτσια με ψηλή σόλα είναι μια καλή λύση. Μπορούν να φορεθούν σε ένα cocktail bar, σε μια απογευματινή βόλτα στα σοκάκια, σε ένα μουσείο και να συμπληρώσουν το night outfit σου.

Τώρα δεν θα χρειάζεται να καταναλώσεις χρόνο και να προβληματίζεσαι για το ποια παπούτσια πρέπει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι παραλλαγές πόκερ στα διαδικτυακά καζίνο

Peristeri News

Ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια για τα event του καλοκαιριού;

Peristeri News

Ενοικιάσεις κατοικιών

Peristeri News

Leave a Comment