PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Τι παίζουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στη Δυτική Αθήνα


Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας που προβάλλονται στους κινηματογράφους της γειτονιάς μας! (videos)

Παρουσίαση των νέων κυκλοφοριών για αυτή την εβδομάδα (Ανάλυση Ταινιών) αλλά και προηγούμενων εβδομάδων. Ακόμη σε ποιες κινηματογραφικές αίθουσες μπορούμε να τις παρακολουθήσουμε στην γειτονιά μας (Αίθουσες).

Πλούσια εβδομάδα σε επιλογές και για όλα τα γούστα, “Το Κεφάλαιο – Le Capital” δάνεια δισεκατομμυρίων ευρώ, σκοτεινές οικονομικές συναλλαγές, τραπεζικές απάτες μεγατόνων, οικονομικοί παράδεισοι, hedge funds, χρεοκοπία, αθέμιτα κέρδη και μπόλικες ακόμη κοινωνικό-οικονομικές εκφράσεις, ο Κώστας Γαβράς ανεβάζει την κάμερα πάνω στα στρογγυλά τραπέζια των αποφάσεων, «χορογραφώντας» σε φρενήρη ρυθμό το σύγχρονο τραπεζικό κατεστημένο. Συνεχίζονται “Οι Άθλιοι – Les Miserables“, το ζοφερό αλλά λυτρωτικό μυθιστόρημα του Βίκτωρος Ουγκώ δίνεται στη μεγάλη οθόνη με μια φρέσκια νότα. Μια υπέροχη ταινία από το Μεξικό “Μετά τη Λουτσία – Despues de Lucia“, δύο πληγωμένοι άνθρωποι, που ψάχνουν το δρόμο τους μετά από μια ολέθρια απώλεια και “Django ο Τιμωρός“, τολμηρό, πρωτότυπο, στυλάτο και κολασμένα διασκεδαστικό γουέστερν.

Τέλος για τους μικρούς μας φίλους έχουμε το “Ξενοδοχείο για Τέρατα“, ένα θέρετρο για όλα τα τέρατα και “Brave“, το νέο πρότζεκτ από την Pixar.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment