PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Τι ώρα θα γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Περιστέρι – Η πρόβλεψη καιρού


Με κάθε επισημότητα πραγματοποιούνται και φέτος στο Περιστέρι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου με αποκορύφωμα την μαθητική παρέλαση της Δευτέρας.

Χθες Παρασκευή 22/3 πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων από Μαθητές, Προσκόπους, Οδηγούς, Συλλόγους, Σωματεία κ.α. στο Ηρώο της πλατείας Δημοκρατίας.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι εκδηλώσεις της μέρας θα ξεκινήσουν από τον Μητροπολιτικό Ναό εκεί όπου στις 10.00 θα τελεστεί δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Γρηγόριου.

Θα ακολουθήσει στο Ηρώο της πλατείας Δημοκρατίας δέηση στη μνήμη της ηρωικής γενιάς του «1821», καταθέσεις στεφάνων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Οι μαθητές των σχολείων θα πρέπει να έχουν προσέλθει στο σημείο συνάντησης (Παν. Τσαλδάρη και Ραβινέ) μέχρι τις 10.30 ενώ μισή ώρα αργότερα στις 11.00 θα ξεκινήσει η παρέλαση. Μαθητές και εκπρόσωποι συλλόγων θα ξεκινήσουν από την οδό Παναγή Τσαλδάρη και Ραβινέ θα περάσουν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων στο ύψος του Δημαρχείου και θα καταλήξουν στη διασταύρωση της οδού Π. Τσαλδάρη με την οδό Αιμ. Βεάκη.

Η πρόβλεψη του καιρού

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού η θερμοκρασία στις 11.00 την Δευτέρα 25/3 θα είναι στους 18 βαθμούς κελσίου με λίγη συννεφιά. Δεν έχει γίνει πρόβλεψη για βροχές ή ισχυρούς ανέμους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συμμετοχή του Δήμου Περιστερίου στην Ώρα της Γης 2024

Peristeri News

Δήμος Περιστερίου: Εκδήλωση για την βία και παραβατικότητα ανηλίκων

Peristeri News

Περιστέρι: Το πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment