PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου


Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τα επόμενα 24ωρα και τι συνθήκες θα επικρατήσουν την 28η Οκτωβρίου; Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις, δείτε αναλυτική πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Την Παρασκευή (27/10) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και από τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

To Σάββατο 28η Οκτωβρίου αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ανατολικά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 που γρήγορα στα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Την Κυριακή (29/10) προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από βόρειες και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο νοτιοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα στη λεωφόρο Θηβών

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Peristeri News

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment