PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τι ισχύει με τον 74χρονο που συνελήφθη στο Περιστέρι για βιασμό ανηλίκων


Σοκάρουν τα στοιχεία που προκύπτουν από την υπόθεση βιασμού ανήλικων αθλητριών από έναν 74χρονο στο Περιστέρι.

Οι πρώτες πληροφορίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο για προπονητή αλλά αυτό δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται με τον 74χρονο να είναι ιδρυτικό μέλος γυμναστικού συλλόγου στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανήλικων κοριτσιών για 2 ολόκληρα χρόνια, από το 2013 έως το 2015, οι 10χρονες τότε κοπέλες υπέφεραν στα χέρια του ηλικιωμένου που τις ανάγκαζε σε σεξουαλικές πράξεις μετά το κολυμβητήριο.

Ο 74χρονος που κρατείται αντιμετωπίζει κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων, πορνογραφία ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, βιασμό και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του στο Περιστέρι βρέθηκε πορνογραφικό υλικό και έξι μαχαίρια πολεμικού τύπου.

Για τη σύλληψη του 74χρονου άμεση ήταν η αντίδραση του Γ.Σ. Περιστερίου που στην ουσία αποποιήθηκε την όποια σχέση με τον κατηγορούμενο, τονίζοντας πως δεν είναι ενεργό μέλος του συλλόγου και δεν έχει υπάρξει ποτέ μέλος της διοίκησης ή στέλεχος του τμήματος κολύμβησης.

Μεγάλη εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως ο κατηγορούμενος είχε βραβευτεί από το σύλλογο σε εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας με την παρουσία όλων των παραγόντων της ομάδας, της δημοτικής αρχής και λοιπών εκπροσώπων της πόλης.

Η τοποθέτηση του προέδρου του συλλόγου στην εκπομπή LIVE NEWS στο MEGA

«Ο συγκεκριμένος κύριος ποτέ δεν είχε ρόλο στον σύλλογό μας. Δεν ήταν ποτέ ούτε προπονητής, ούτε μέλος της διοίκησης, ούτε κάποιος έφορος, απλά είχε τον ρόλο του παππού. Έφερνε το εγγόνι του στον σύλλογο, το πηγαινοέφερνε όπως πηγαινοφέρνουν όλοι οι υπόλοιποι γονείς και κηδεμόνες τα παιδιά τους» ανέφερε ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου στο Περιστέρι.

«Ήτανε από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, αλλά πλέον είναι ανενεργό μέλος από το 2013. Εμείς δεν γνωρίζουμε τι γίνεται έξω από το κολυμβητήριο. Εμείς η αρμοδιότητά μας σταματάει και αρχίζει στην πόρτα του κολυμβητηρίου. Τώρα το τι έκανε και τι σχέσεις είχε έξω με άλλους γονείς, ή οτιδήποτε άλλο που έχουμε ακούσει αυτές τις μέρες δεν το γνωρίζαμε» συνέχισε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Πλέον αναμένεται τις επόμενες ώρες η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 74χρονου από τις Αστυνομικές Αρχές έπειτα από Εισαγγελική εντολή προκειμένου να υπάρξουν και άλλες μαρτυρίες ανήλικων θυμάτων του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment