PeristeriNews.gr
Media

«Τ! Φάση;» με τον Γιώργο Τσαλίκη;


Ο τραγουδιστής και Αντιδήμαρχος Περιστερίου, Γιώργος Τσαλίκης, περιοδεύει στην Αμερική ενώ ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική του εκπομπή.

Ο Γιώργος Τσαλίκης με την Εβελίνα Νικόλιζα έρχονται με πολύ κέφι, τρέλα και πειρακτική διάθεση για να σκαρώσουν φάρσες και το αποτέλεσμα θα το δούμε σύντομα, στον ALPHA, αφού όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού.

«Απαιτητικές δοκιμασίες και παράλογες καταστάσεις θα οδηγήσουν τους συνεργούς και τους ανυποψίαστους φίλους τους… σε ξεκαρδιστικές παγίδες!

Το prank show “Τ! Φάση;” έρχεται να χαρίσει σπαρταριστό γέλιο σε μικρούς και μεγάλους!

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας επιλέγονται μυστικά την ώρα που ετοιμάζονται να απολαύσουν τον καφέ ή το γεύμα με την παρέα τους συνωμοτούν με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα και καταστρώνουν την πιο ξεκαρδιστική φάρσα στους φίλους τους!

Δεν έχουν καθόλου χρόνο να προετοιμαστούν!

Αν συμφωνήσουν να συμμετέχουν,  αυτομάτως  περνούν στα χέρια του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικόλιζα  και ακολουθούν τις οδηγίες τους που δίνονται μέσω ακουστικού από το μυστικό δωμάτιο ελέγχου! Πρέπει όμως να προσέξουν να μην χάσουν την ψυχραιμία τους ή να τα παρατήσουν – και το πιο σημαντικό! – δεν πρέπει να τους ανακαλύψουν οι φίλοι τους. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο! 

Είναι αστείο, είναι απίθανο και έχει πολλή… φάση!»

Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί από αυτή την Κυριακή λοιπόν, στις 8 το βράδυ και κάθε βδομάδα την ίδια ώρα ο Γιώργος Τσαλίκης με την Εβελίνα Νικόλιζα θα κάνουν «Τ! Φάση;» στον ALPHA αποδεικνύοντας πως είναι ένα παιχνίδι… για γερά γέλια…!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Alter Ego απέκτησε τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας»

Peristeri News

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment