PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Τι είδος φούστας να επιλέξεις για φέτος το καλοκαίρι ανάλογα με το σωματότυπο σου


Το καλοκαίρι είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να φορέσετε τις αγαπημένες σας φούστες σε κάθε μήκος και κάθε εκδοχή τους.

Οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε είναι αμέτρητοι και αν επιλέξετε τις σωστές φούστες για το σωματότυπο σας, η καλύτερη επιλογή για το outfit σας. Το κάθε σωματότυπο έχει την δική του ιδιαιτερότητα και για αυτό τον λόγο σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε μερικά tips, για να επιλέξετε αυτή που θα το αναδείξει. Ακολουθήστε λοιπόν αυτόν τον οδηγό και κάντε τις γυναικείες φούστες το αγαπημένο σας ρούχο για φέτος το καλοκαίρι.

Η φούστα είναι το σύμβολο της θηλυκότητας! Είτε κοντή είτε μακριά, ψηλόμεση ή χαμηλή, φανταχτερή ή απλή, πραγματικός πονοκέφαλος να ανακαλύψεις ποιες φούστες ταιριάζουν στον σωματότυπο σου.

Πράγματι, όλα τα σχήματα φούστας δεν ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες, οπότε ποια είναι η κατάλληλη να διαλέξετε;

Η pencil φούστα, η φούστα bubble, η φούστα σε Α γραμμή ή η πλισέ φούστα; Ανάλογα με το σχήμα σώματος, ορισμένα σχήματα φούστας πρέπει να προτιμώνται και άλλα να αποφεύγονται. Για να αναδείξετε τη σιλουέτα σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε φούστες που ταιριάζουν τέλεια στο σώμα σας.

Σχήμα σώματος κλεψύδρα

Οι γυναίκες που διαθέτουν αυτό το σωματότυπο είναι λίγο παραπάνω τυχερές καθώς όποια φούστα και να επιλέξουν τους ταιριάζει. Πειραματιστείτε λοιπόν άφοβα και επιλέξτε σύμφωνα με το γούστο σας όποια σας αρέσει.

Σχήμα σώματος ορθογώνιο

Προκειμένου να τονίσετε και να σχηματίσετε καμπύλες στο σώμα σας, σας προτείνουμε να προτιμάτε ψηλόμεσες φούστες. Οι ψηλόμεσες φούστες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε οπτικά μια πιο λεπτή μέση σχηματίζοντας έτσι τις πολυπόθητες καμπύλες στο σώμα σας. Επιλέξτε maxi πλισέ φούστες σε ότι χρώμα και σχέδιο επιθυμείτε. Αποτελούν μια ιδανική επιλογή για εσάς.

Σχήμα σώματος ανεστραμμένη πυραμίδα

Σε αυτό το σχήμα σώματος οπού ο όγκος είναι στο πάνω μέρος του σώματος και πιο συγκεκριμένα στους ώμους, οι φούστες που πρέπει να προτιμώνται είναι οι bubble. Οι συγκεκριμένες φούστες έχοντας όγκο θα σας βοηθήσουν στο να φέρουν σε αρμονία τις αναλογίες του σώματος σας.

Σχήμα σώματος πυραμίδα

Για να μην τονίσετε τους φαρδιούς γοφούς σας, προτιμήστε τις ψηλόμεσες maxi φούστες σε ανάλαφρη γραμμή. Προτιμήστε απλά σκουρόχρωμα σχέδια που θα έχουν ως αποτέλεσμα να τελειοποιούν το κάτω μέρος της σιλουέτας σας. Όσον αφορά το κόψιμο, οι φούστες με φαρδιά και άνετη γραμμή θα αναδείξουν τις καμπύλες σας χωρίς να τις ενισχύσουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment