PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Τη δυνατότητα edit σε δημοσιεύσεις δίνει το Facebook


Περιλαμβάνεται στο τελευταίο update.

Την δυνατότητα επεξεργασίας (edit) σε δημοσιεύσεις δίνει πλέον το Facebook. Το τελευταίο update για την εφαρμογή του διάσημου κοινωνικού δικτύου στο web και το Android παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να επεξεργαστεί τις δημοσιεύσεις του, προβαίνοντας σε διορθώσεις και «σώζοντάς» τον από την ανάγκη να διαγράψει το post και να το ξανακάνει, εάν θέλει να αλλάξει κάτι.

Η εισαγωγή της νέας δυνατότητας ξεκίνησε την Πέμπτη και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί την Παρασκευή, εμφανιζόμενη σε όλες τις συσκευές με Android – δεν περιλαμβάνεται στην εφαρμογή για iOS, αλλά αυτό αναμένεται να συμβεί στο επόμενο update. Η σχετική επιλογή εμφανίζεται στο βελάκι στην άνω δεξιά γωνία του post.

Η δυνατότητα τροποποίησης σε σχόλια σε δημοσιεύσεις υπήρχε ήδη εδώ και καιρό, ωστόσο το Facebook φαινόταν να διστάζει να την υιοθετήσει στις ίδιες τις δημοσιεύσεις, λόγω του φόβου ότι κάποιος μπορεί να έκανε ένα «ελκυστικό» post, «τραβώντας» πολλά likes και σχόλια, και στη συνέχεια να το άλλαζε, δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις. Για να μην σημειωθούν τέτοιου είδους φαινόμενα, σε περίπτωση που γίνει τροποποίηση στο δημοσίευση, εμφανίζεται σχετική ένδειξη ώστε να φαίνεται ότι έχει υπάρξει κάποιου είδους αλλαγή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment