PeristeriNews.gr
Διεθνή

Θύμα τηλεφωνικής φάρσας ο Ραχόι


Θύμα τηλεφωνικής φάρσας σε ραδιοφωνική εκπομπή έπεσε ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, όταν ξεγελάστηκε από έναν άνδρα ο οποίος παρίστανε τον νέο αυτονομιστή ηγέτη της Καταλωνίας.

Σύμφωνα με το BBC, το γραφείο του κ. Ραχόι δέχθηκε κλήση από παρουσιαστή του Radio Flaixbak, ενώ ένας ηθοποιός που μιμήθηκε τη φωνή του Καταλανού Κάρλες Πίγκντεμοντ, ζήτησε να μιλήσει με τον Ισπανό πρωθυπουργό.

Οι υπάλληλοι του πρωθυπουργικού γραφείου πείστηκαν και προώθησαν την κλήση στον κ. Ραχόι, ο οποίος, ερωτηθείς αν ενδιαφέρεται για ένα τετ-α-τετ των δύο ανδρών, φέρεται να είπε στον συνομιλητή του ότι έχει «ελεύθερο πρόγραμμα» και θα μπορούσε να τον συναντήσει.

Ο παρουσιαστής της ραδιοφωνικής εκπομπή παρενέβη τη στιγμή που ο κ. Ραχόι δήλωσε στον ηθοποιό πως θα τον καλούσε τη Δευτέρα για να συναντηθούν 24 ή 48 ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή της εκπομπής, αντιληφθείς ότι πρόκειται για φάρσα ο κ. Ραχόι δήλωσε απογοητευμένος, ωστόσο ανέφερε πως δεν πρόκειται για κάτι «τόσο σοβαρό».

Εν συνεχεία, παρουσιαστής και ηθοποιός ευχαρίστησαν τον κ. Ραχόι για την αντίδρασή του στο αστείο.

Οι κ.κ. Ραχόι και Πίγκντεμποντ βρίσκονται σε αντιπαράθεση σε ο,τι αφορά το μέλλον της Καταλωνίας, με τον πρώτο να στέκεται στην ανάγκη εθνικής ενότητας και τον δεύτερο να τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της περιοχής.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment