PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Θύμα στη «σφαγή» και ήττα…


Φαίνεται ότι μόνο έτσι μπορούσε να χάσει… Ο Ατρόμητος ηττήθηκε 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, σε ένα ματς που το αγωνιστικό περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς Δελφάκης και σία απαγόρευσαν στην ομάδα του Γιώργου Κορακάκη να σκοράρει.

Η συνεχόμενη αγωνιστική πρόοδος του Ατρόμητου πιστοποιήθηκε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο αποδείχθηκε επίσης ότι σε ακόμα μία συγκυρία πως για να νικήσεις κόντρα στους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος, πρέπει και να στο επιτρέψουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της ομάδας του Γιώργου Κορακάκη, χάρη στην κεφαλιά του Ιντέγε (54′), έπειτα από σέντρα του Φορτούνη, σε μια φάση που ξεκίνησε από κακή απομάκρυνση του Ούμπιντες και κατέληξη στη λανθασμένη αμυντική τοποθέτηση του Κιβρακίδη. Αυτή ήταν και η μοναδική φάση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι…

Δεν ισχύει το ίδιο, όμως και για τον Ατρόμητο…

Οι «κυανόλευκοι» ήταν η μοναδική ομάδα που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου, αλλά όσες προσπάθειες και να έκανε, έπεσαν στο κενό λόγω… Στόιτσεφ και λόγω (μη) υποδείξεων τόσο του Δελφάκη όσο και του α’ βοηθού, Ευθύμιου Κουρέντα.

Συγκεκριμένα, στο 7′ ο ρέφερι δεν είδε το χέρι του Ντα Κόστα μέσα στην περιοχή, σε μια φάση που αρχίζει από θέση οφσάιντ του Στόιτσεφ, παράβαση που ούτε αυτή υποδείχθηκε. Στο 19′ ο εξαιρετικός σε όλο το ματς Λε Ταλέκ, βρήκε τον Σέρβο εξτρέμ, αλλά το πλασέ του τελευταίου προ του Καπίνο ήταν άστοχο. Έξι λεπτά αργότερα και πάλι ο Στόιτσεφ σε φάση καρμπόν και πάλι έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 27′ ο Λε Ταλέκ κατάφερε τελικά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά τότε ανέλαβε δράση ο Κουρέντας που για κάποιο λόγο είδε εκτεθειμένο τον Γάλλο, με το ριπλέι να τον διαψεύδει.

Στο 39′ ο Ιντέγε χτύπησε εκτός φάσης τον Κατράνη (αγκωνιά) και παρά το γεγονός ότι ο Δελφάκης είναι στο ένα μέτρο δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα ως όφειλε. Με την εικόνα του α’ ημιχρόνου να είναι… ροκ, η συγκέντρωση των παικτών στο β’ ημίχρονο έκανε… φτερά, αφού ήταν φανερά εκνευρισμένοι από τα όσα είχαν συμβεί στο α’ μέρος.

Επιπρόσθετα, στο 45′ ο Κεϊτά τιμωρήθηκε για θέατρο σε μαρκάρισμα του Καπίνο, σε μια φάση που σηκώνει πολλή συζήτηση.

Στο 54′, λοιπόν, ο Ούμπιντες θέλησε αντί να απομακρύνει μακριά την μπάλα από την περιοχή, να πασάρει, κάνοντας λάθος. Ο Φορτούνης έγινε κάτοχος της μπάλας και με σέντρα βρήκε τον αμαρκάριστο Ιντέγε (τον είχε χάσει ο Κιβρακίδης τη στιγμή που οι παίκτες του Γιώργου Κορακάκη είχαν κάνει κίνηση για να τον βγάλουν οφσάιντ) που με κεφαλιά νίκησε τον θεατή μέχρι εκείνη τη στιγμή, Γκορμπούνοφ.

Παρά το σοκ, ο Ατρόμητος βρήκε ακόμα μία κλασική ευκαιρία, όταν στο 81′ και πάλι ο Στόιτσεφ βγήκε απέναντι στον Καπίνο, αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μπλόκαρε το σουτ του Σέρβου, που ήταν ο μοιραίος παίκτης για το σύνολο του Γιώργου Κορακάκη.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (85’ Δ.Παπαδόπουλος), Βασιλείου (72’ Λημνιός), Κεϊτά , Μπάγκα (64΄Μπρίτο), Λε Ταλέκ

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Ρέτσος, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Σεμπά, Φορτούνης (89’ Ρομάο), Ελιουνούσι (85’ Πάρντο), Ιντέγε

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment