PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Θύμα απάτης έπεσε 43χρονος από «επενδυτές» bitcoin


Οι απατεώνες τηλεφώνησαν σε 43χρονο και κατάφεραν να τον πείσουν ότι η επένδυση φέρνει κέρδη με αποτέλεσμα ο ίδιος να βάλει τα στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών σε λινκ που του έστειλαν.

Οι απατεώνες επικοινώνησαν με ανυποψίαστους πολίτες της Πάτρας και τους προσπάθησαν να τους πείσουν να επενδύσουν τις οικονομίες τους σε κρυπτο-νομίσματα.

Έτσι έπεσε θύμα τους ένας 43χρονος, ο οποίος δεν πρόλαβε καν να καταθέσει χρήματα, αφού οι δράστες φρόντισαν να πάρουν… μόνοι τους ένα πολύ μεγάλο ποσό!

Όπως υποστήριξε το θύμα, οι απατεώνες του τηλεφώνησαν και κατάφεραν να τον πείσουν ότι η επένδυση σε bitcoin φέρνει σίγουρα και μεγάλα κέρδη.

Για να προχωρήσει τη διαδικασία που απαιτείται για να κάνει την υποτιθέμενη επένδυση, ο 43χρονος καταχώρησε τα στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών της συζύγου του σε link που του έστειλαν οι «επενδυτές».

Το αποτέλεσμα ήταν να δει να κάνει «φτερά» το χρηματικό ποσό των 57.669 ευρώ, καθώς οι δράστες διέκοψαν κάθε επικοινωνία μαζί του!

Μετά την καταγγελία του 43χρονου, η Ασφάλεια Πατρών προσπαθεί να ακολουθήσει την διαδρομή του χρήματος, για να εντοπίσει τον κάτοχο του λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκε το σημαντικό ποσό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment