PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Θρίαμβος του Γ.Σ. Περιστερίου εναντίον του Δούκα (video)


Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου που επικράτησε του Δούκα στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου», με 78-71, προσθέτοντας την τρίτη νίκη στη μάχη που δίνει για παραμονή στο πρωτάθλημα της Α2.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη παίζοντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καλό μπάσκετ με επικεντρωμένη την προσοχή των παικτών στην άμυνα, κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Δούκα η οποία είχε στη σύνθεση της του πρώην παίκτες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, Κυρίτση και Καυκή αντίστοιχα.

Από το Περιστέρι ξεχώρισαν αρκετοί παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Πολυτάρχου, Σκουλίδα, Ψαρόπουλο, Κατιάκο και Γκίλχριστ να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων ενώ από τον Δούκα, κορυφαίος ήταν ο Κυρίτσης με 19.

Εξαιρετική στο κλειστό της πόλης μας και η παρουσία του κόσμου, οι οποίοι τραγουδώντας για σαράντα λεπτά, ώθησαν την ομάδα στη νίκη.

Πλέον μετά το μεγάλο θρίαμβο του ΓΣΠ μπήκαν οι βάσεις για τη μεγάλη ανατροπή και παραμονή της ομάδας στη κατηγορία της Α2 άλλωστε την επόμενη αγωνιστική το Περιστέρι θα φιλοξενηθεί από το αδύναμο Πευκοχώρι.

Δείτε ένα μικρό στιγμιότυπο που εξασφάλισε το Peristerinews.gr από τον αγώνα:

Δεκάλεπτα: 27-16, 40-33, 54-52, 78-71

Διαιτητές: Μπίκας-Σκούτας-Καραβίτης.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Καραγιάννης): Παπαδιονυσίου, Τσιότρας 6 (2), Πολυτάρχου 17 (3), Παπαντωνάκος 3 (1), Σκουλίδας 11 (3), Ψαρόπουλος 15 (3), Κατιάκος 16, Γκίλχριστ 10.

ΔΟΥΚΑΣ (Συμεωνίδης): Καυκής 5, Μιχάλογλου 10 (2), Κουκάς 5 (1), Κυρίτσης 19 (1), Σπυρόπουλος 9, Καραμπάτσος 2, Περδικάρης 5, Παύλος 3 (1), Μολφέτας 13 (2).

Επόμενη αγωνιστική (16η, 06/02):

Πευκοχώρι-Περιστέρι

Ψυχικό-Δούκας

Ηρακλής-Φίλιππος Βέροιας

Κύμη-Μαχητές Δόξας Πεύκων

Πανερυθραϊκός-Προμηθέας Πατρών

Λιβαδειά-Φάρος Κερατσινίου

Παγκράτι-Εθνικός

Ρεπό: Δόξα Λευκάδας

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment