PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Θετικό αποτέλεσμα αγνοείται για τον Ατρόμητο – Ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ


Ο Ατρόμητος παρέμεινε για 6ο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη στη φετινή Super League χάνοντας με 3-0 από την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έδειξαν διαφορετικά πρόσωπα κατά τη διάρκεια του ματς αλλά όχι την σταθερότητα που χρειαζόταν για να πάρουν κάτι καλύτερο από την ΑΕΚ.

Βέβαια η Περιστεριώτικη ομάδα διαμαρτύρεται για δυο φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, για τις οποίες το check του VAR Σιδηρόπουλου είχε αντίθετη άποψη.

Πλέον ο Ατρόμητος καλείται στο επόμενο ματς με τον Ιωνικό στο Περιστέρι να κυνηγήσει την πρώτη του φετινή νίκη ώστε να επέλθει και η χαμένη ψυχολογία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ατρόμητος πίεσε αρκετά την ΑΕΚ όντας πολύ καλά στημένος στο αμυντικό κομμάτι και διαμαρτυρήθηκε έντονα στο 18′ όταν ο Ρότα ανέτρεψε τον Κουλούρη μέσα στη μεγάλη περιοχή με Παπαδόπουλο και VAR να μην βλέπουν παράβαση.

Σε μια στιγμή αδράνειας στο 24′ ο Λιβάι Γκαρσία βρήκε χώρο από τα αριστερά προσπερνώντας τον Καστεγιάνο, γυρίζοντας στον Αραούχο που σκόραρε από τη μικρή περιοχή για το 1-0.

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν έγινε κάποια άλλη αξιόλογη φάση με τον Ατρόμητο να μπαίνει καλύτερα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 58’ όταν ο Μουνίθ με τρομερή κάθετη βρήκε τον Κλωναρίδη στην πλάτη του Βράνιες, αλλά το τελείωμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού ήταν κάκιστο, ενώ στο 65’ και μετά το γύρισμα του Βασιλαντωνόπουλου, κανείς εκ των Μουνίθ, Ντένιτς δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την είσοδο του Άμραμπατ και στο 78′ ευτύχησε να κάνει το 2-0 από πέναλτι. Ο Άμραμπατ μπήκε από τα δεξιά κερδίζοντας το πέναλτι από τον Γκαλβάο. Ο Τσούμπερ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πίριτς από την άσπρη βούλα με τον Βράνιες να σκοράρει στην επαναφορά. Μετά την εξέταση του VAR, πάντως, δόθηκε επανάληψη αφού ο Χατζηϊσαΐας είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή και ο Τσούμπερ με καλύτερη εκτέλεση στην ίδια γωνία, έγραψε το 2-0.

Μόλις δύο λεπτά μετά η ΑΕΚ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο στο 3-0, με τον Μάνταλο να εκτελεί το κόρνερ και τον Βράνιες να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Βράνιες, Ρότα, Σιμόες (84′ Σάκχοφ), Σιμάνσκι (67′ Λε Ταλέκ), Γέβτιτς (35′ Μάνταλος), Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία (67′ Άμραμπατ), Αραούχο (84′ Ανσαριφάρντ)

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Καστεγιάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Χατζηϊσαΐας, Γκαλβάο, Ντένιτς, Σάλομον, Μουνίθ (69′ Σπιριντόνοβιτς), Κλωναρίδης (85′ Κωτσόπουλος), Κουλούρης (69′ Μπεντινέλι)

https://www.youtube.com/watch?v=UCpeQoACfuY

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment