PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Θετικά στοιχεία αλλά όχι νίκη για τον Ατρόμητο στη Λαμία


Σε ένα συνηθισμένο ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) παρέμειναν Λαμία και Ατρόμητος σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς έχοντας στο πρώτο 15′ μεγάλες ευκαιρίες για να καθαρίσει τον αγώνα από νωρίς κάτι που δεν συνέβη τελικά.

Το 0-1 για τον Ατρόμητο έγινε μόλις στο 8′ με κοντινό σπρώξιμο της μπάλας στα δίχτυα από τον Ροτάριου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ερλινγκμαρκ βρήκε τον Ρομπάιγ που έπαιξε γρήγορα για τον Κιάρτανσον που πλάσαρε στην κίνηση και ναι μεν ο Σαράνοφ απέκρουσε αλλά ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το 15′ η Λαμία ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε την πρώτη καλή φάση της στο 17′ με τον Μανούσο.

Το ματς πήγε μέχρι το ημίχρονο με εκατέρωθεν μάχες κυρίως στο χώρο του κέντρου και λιγότερες καλές στιγμές μπροστά στις εστίες.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Λαμία βρήκε την ισοφάριση από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπεχαράνο και ο Κορνέζος που «νίκησε» τον Στρούγγη στον αέρα, έστειλε στο 47′ με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Κάπου εκεί η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πήρε για λίγο τα ηνία στο γήπεδο χωρίς όμως να έχει κάποια μεγάλη φάση.

Αυτό έγινε αντιθέτως για τον Ατρόμητο στο 70′, όπου μετά από αρκετή ώρα η ομάδα του Κρις Κόλμαν απείλησε ουσιαστικά τον Σαράνοφ όταν η μπάλα «στρώθηκε» στον Φριντζόσον που σούταρε αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από τη συμβολή των δοκών.

Στο 81′ τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκοράνοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αυτόματα ο Ατρόμητος πήρε τον έλεγχο στα τελευταία λεπτά αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει με τις ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΛΑΜΙΑ (Παντελίδης): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο (74′ Τζανδάρης), Σλίβκα, Νούνιες (74′ Ντε Βινσέντι), Ρόμανιτς, Μανούσος (61′ Τσιλούλης), Βέργος (83′ Σιμόν).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Ερλινγκμαρκ (79′ Κωτσόπουλος), Φριντζόνσον (79′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (84′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (79′ Οικονομίδης), Ροτάριου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment