• Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 31 Αυγούστου 2020

Peristeri News
Αυγ31/ 2020

Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 31 Αυγούστου 2020

Ειδικότητα: Καθαριστές – Απολυμαντές

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ -ρια απαραίτητα με δίπλωμα αυτοκινήτου ή δικύκλου, ζητείται για μόνιμη πρωινή απασχόληση στον τομέα καθαρισμού πολυκατοικιών, από συνεργείο καθαρισμού, ανάλογη εμπειρία θα εκτιμηθεί, παρέχεται ασφάλιση.

Βιογραφικά στο mail: info@doorsafety.gr

Ειδικότητα: Ταμίες

ΖΗΤΕΊΤΑΙ άντρας υπάλληλος γενικών καθηκόντων για πλήρη απασχόληση σε Σούπερ Μάρκετ Κρητικός. Επιθυμητή είναι η προϋπηρεσία και απαραίτητη η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Τηλ.: 6934 46 78 26

Ειδικότητα: Καθηγητές Ξένων Γλωσσών

ΠΡΟΤΥΠΟ Κεντρο ξενων γλωσσων στο Περιστερι αναζητα εμπειρο-η καθηγητ@ αγγλικων με αδεια διδασκαλιας κ αριστη γνωση Η/Υ για πιθανα τηλεμαθηματα αν χρειαστει. Ζηταμε ορεξη για δουλεια και μερακι για μικρες ταξεις.

Βιογραφικό στο mail: freinikirosa@gmail.com

Ειδικότητα: Μπουφετζήδες

ΖΗΤΕΙΤΑΙ μπουφετζης (κοπελα 25 – 40 ) γνωσεις ψησίματος σφολιάτας- σάντουιτς. Κατά προτίμηση κάτοικος Περιστερίου – δυτικά προάστια. Ωραριο πρωινο ημιαπασχόληση ή πλήρες. Επικοινωνία μετά τις 5 μ. μ.

Τηλ.: 6955 89 10 91

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Διάφορες Υπηρεσίες – Ειδικότητες)

ΝΕΟΣ ζητείται από πλυντήριο αυτοκινήτων, γνώσεις του επαγγέλματος, καθώς και άτομα ως πωλητές για πρατήριο υγρών καυσίμων, περιοχή Περιστέρι.

Τηλ.: 6947 43 40 25

Ειδικότητα: Οδηγοί Οχημάτων

ΟΔΗΓΟΣ ζητείται με Γ’ κατηγορίας δίπλωμα, ΠΕΙ και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου. Διανομή στην Αττική και πρακτορεία για φορτηγό δημοσίας χρήσεως για μόνιμη απασχόληση.

Τηλ.: 6976 00 90 33

Ειδικότητα: Οδηγοί Οχημάτων

ΟΔΗΓΟΣ ζητείται από ταπητοκαθαριστήριο, περιοχή Περιστέρι, ικανοποιητικός μισθός.

Τηλ.: 6977 77 58 83 (κ. Γιάννης)

Ειδικότητα: Διανομείς Φαγητού

ΑΛΥΣΙΔΑ καφέ στο Περιστέρι ζητεί ένα διανομέα για πλήρη απασχόληση και έναν για μερική απασχόληση, 4€/ώρα.

Αποστολή βιογραφικών στο coffeeberry.anthoupoli@gmail.com

Ειδικότητα: Οδηγοί Ταξί

ΟΔΗΓΟΙ ταξι ζητούνται για μόνιμες πρωινές ή απογευματινές βάρδιες από εταιρεία με scoda αυτοκίνητα. Με τις καλύτερες συνθήκες αγοράς…τιμές με βάση τις συνθήκες… ειδική κάρτα, ΙΚΑ.

Τηλ.: 6971 57 51 32

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr