PeristeriNews.gr
Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 28 Μαΐου 2024



Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 28 Μαΐου 2024

Ειδικότητα: Οδηγοί Οχημάτων

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΔΗΓΟΣ με δίπλωμα Β κατηγορίας, με γνώσεις Αγγλικών, για τουριστικό γραφείο με πολυτελή οχήματα, πλήρης απασχόληση, μόνιμη εργασία όχι σεζόν, μπόνους.

Τηλ.: 6947 64 75 04 (09:00-18:00)

Ειδικότητα: Εργάτες

Αναζητούμε  Εργάτη και Τεχνίτη  Κατασκευών για εργασία σε αθλητικά ή άλλα κατασκευαστικά έργα. Επιθυμητά, η εργασιακή εμπειρία σε διάφορα τεχνικά έργα, η δεξιότητα χρήσης μηχανικού εξοπλισμού, η καλή φυσική κατάσταση, η ικανότητα τήρησης  οδηγιών.  Επίσης η ικανότητα συνεργασίας με ομάδα και η δυνατότητα να εργασθεί σε έργα εκτός Αττικής όταν απαιτείται. Προσφέρουμε μόνιμη εργασία και πολύ καλές αμοιβές ανάλογα με τις ικανότητες και την εμπειρία. Θα εκτιμηθούν Θετικά: Η εμπειρία ως εργάτης κατασκευών, Η εμπειρία στον χειρισμό εξοπλισμού όπως ελαφρά μηχανήματα ρεύματος ή καυσίμου.

Τηλ.: 6977 97 49 88

Ειδικότητα: Ψυκτικοί

Ζητείται βοηθός ψυκτικού για εργασία εντός Αττικής με προϋπηρεσία στον κλιματισμό και τα επαγγελματικά ψυγεία. Μόνιμη απασχόληση. Μισθός 800-1200 ανάλογα των ωρών εργασίας.

Τηλ.: 6944 22 77 31

Ειδικότητα: Σοβατζήδες

Ζητείται τεχνίτης γυψοσανιδας ( μάστορας ή βοηθός). Πλήρης απασχόληση. Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη. Ικανοποιητικές απολαβές. Δυνατότητα εξελίξεις.

Τηλ.: 6932 22 57 76

Ειδικότητα: Υδραυλικοί

Βοηθός υδραυλικού ζητείται για πλήρη απασχόληση. Σχετική προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί.

Τηλ. 6983 42 90 28

Ειδικότητα: Μπουφετζήδες

ΚΟΠΕΛΑ ζητείται για μπουφέ και σέρβις καφέ. Κύρια χαρακτηριστικά: ικανότητα επικοινωνίας και διαχείρισης πελατών, ευγενική, υπεύθυνη, ευχάριστη, με όρεξη για δουλειά. Η προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη. Ωράριο κυλιόμενο 07:45 – 16:15 και 16:00 – 00:30. Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, αποδοχές 770 ευρώ (πενθήμερο) + full ένσημα + tips.

Τηλ.: 6974 37 07 44

Ειδικότητα: Οδηγοί Οχημάτων

ΟΔΗΓΟΣ ζητείται με δίπλωμα Β’ και Γ’ κατηγορίας για διανομή εντός Αττικής, 5θήμερη εργασία, μισθός υψηλός συν δώρα, άδειες και επιδόματα.

Τηλ.: 6976 80 80 80

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΖΗΤΕΙΤΑΙ πωλήτρια για άμεση και πλήρη απασχόληση σε κατάστημα με εσώρουχα στο Περιστέρι.

Τηλ.: 6909 87 47 51

Ειδικότητα: Διανομείς Φαγητού

ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ, έμπειρος, με δίπλωμα οδήγησης, ζητείται από ψητοπωλείο στο Περιστέρι για βραδινή 4ωρη απασχόληση. Με δικό του μηχανάκι. Αμοιβή ανά ώρα.

Τηλ.: 6974 56 47 85

Ειδικότητα: Εργάτες

Η Εταιρεία Μεταφορική Μαργαρίτης μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών μετακόμισης και αποθήκευσης στην περιοχή της Αττικής αναζητά εκφορτωτές – εργάτες. Η εταιρεία προσφέρει προοπτική στους υποψήφιους για μονιμοποίηση και εξέλιξη ανάλογα με την απόδοσή τους. Απαραίτητα προσόντα: Ευελιξία και ικανότητα εργασίας υπό πίεση, Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση. Αμοιβή: 800,00€ – 1,000,00€ ανά μήνα.

Τηλ.: 212 10 55 931

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Διάφορες Υπηρεσίες – Ειδικότητες)

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ Εταιρεία με έδρα το Περιστέρι ζητά γεωπόνο ή επόπτη Δημόσιας Υγείας για εργασία. Άμεση πρόσληψη, δεν απαιτείται προϋπηρεσία. Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος οδήγησης για αυτοκίνητο και για μηχανάκι.

Τηλ.: 6946 46 36 11

Ειδικότητα: Διανομείς Φαγητού

ΔΙΑΝΟΜΈΑΣ σε ψητοπωλείο στο Περιστέρι , Τριτη έως Κυριακή, απόγευμα και βράδυ.

Τηλ.: 6983 91 33 02

Ειδικότητα: Αισθητικοί

Το INVOID SPA αναζητά Assistant Spa Manager με τουλάχιστον 3 χρόνια προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση ή χώρο για να ενισχύσει την ομάδα μας.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ: Οργάνωση και διαχείριση ραντεβού πελατών, Διαχείριση και εποπτεία της καθημερινής λειτουργίας του spa, Υποδοχή πελατών και καθήκοντα ρεσεψιόν, Συντονισμός και υποστήριξη της ομάδας προσωπικού, Διαχείριση και επίλυση παραπόνων πελατών, Συνεργασία με τους θεραπευτές για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας υπηρεσιών

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Πτυχίο σχετικό με Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τουριστικά ή ανάλογο τομέα (προτιμητέο), Εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών σε ανάλογη θέση ή σε χώρο spa, Εξαιρετικές επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, Ικανότητα διαχείρισης χρόνου και εργασίας υπό πίεση, Γνώση χειρισμού Η/Υ και σχετικών προγραμμάτων κράτησης, Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, Συνεχής εκπαίδευση και ευκαιρίες ανάπτυξης, Φιλικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας και να συμβάλλετε στην επιτυχία του invoid spa, παρακαλούμε αποστείλετε το βιογραφικό σας στο invoidspa@gmail.com με τίτλο “Αίτηση για Θέση Assistant Spa Manager”.

 

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 15 Ιουλίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 3 Ιουλίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 25 Ιουνίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment