PeristeriNews.gr
Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 27 Σεπτεμβρίου 2021


Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 27 Σεπτεμβρίου 2021

Ειδικότητα: Τεχνικοί & Τεχνίτες Οχημάτων

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ αυτοκινήτων 25 – 35 ετών ζητείται από συνεργείο αυτοκινήτων (Bosch car service), περιοχή Περιστέρι.

Τηλ.: 210 57 80 170

Ειδικότητα: Σερβιτόροι

ΖΗΤΟΎΝΤΑΙ κοπέλες άνω των 25 ετών για service και μπουφέ σε καφέ-σνακ μπαρ στο Περιστέρι.

Τηλ.:  6931 11 06 63

Ειδικότητα: Τεχνικοί & Τεχνίτες Οχημάτων

ΑΤΟΜΟ με γνώσεις στα ηλεκτρολογικά των αυτοκινήτων. Χρειάζεται να έχει τουλάχιστον 5+ χρόνια εμπειρία..

Τηλ.: 6955 80 20 77

Ειδικότητα: Κρεπαδόροι

ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΣ σέρβις, πλήρης απασχόληση, έμπειροι, συνεργάσιμοι, απαραίτητη η προϋπηρεσία, άμεση πρόσληψη, Βεάκη, 21, Περιστέρι.

Βιογραφικό στο info@cupz.gr

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Υποστήριξη Γραφείου, Εξυπηρέτηση Πελατών, Λογιστήριο)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ πτυχιούχος για γραμματειακή υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών από εξαγωγική εταιρεία με αντικείμενο μόδας. Άριστη γνώση αγγλικών και γνώση 2ης ξένης γλώσσας. Επιθυμητή εμπειρία 3-5 έτη.

Βιογραφικά στο cv@neaoptiki.gr

Ειδικότητα: Τεχνικοί & Τεχνίτες Οχημάτων

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ και ηλεκτρολογοι αυτοκινήτων και ελαφριών φορτηγών έως 45 ετών ζητείται από σύγχρονο συνεργείο στο Περιστέρι για μόνιμη εργασία και ευκαιρίες ανέλιξης. Μισθός ανάλογος εμπειρίας – προσόντων τεχνικού, προϋπηρεσία τουλάχιστον 4 έτη ως τεχνικος.

Βιογραφικά στο info@givisis.gr

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ στο Περιστέρι αναζητεί προσωπικό με προϋπηρεσία σε καταστήματα ΟΠΑΠ, έως 35 ετών, για full ή part time απασχόληση.

Τηλ.: 6908 86 44 15

Ειδικότητα: Αποθηκάριος (Ψυχρό & Ξηρό)

H SARMED, πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο των Logistics (3PL) αναζητά να καλύψει θέση Αποθηκάριου για τις εγκαταστάσεις της, στη Μάνδρα Αττικής. Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα αναφέρεται στον Εργοδηγό Αποθήκης ενώ κύρια αρμοδιότητα της θέσης θα είναι η αποτελεσματική διαχείριση φόρτωσης και εκφόρτωσης των εμπορευμάτων καθώς και η προετοιμασία των παραγγελιών. Απαραίτητα προσόντα για τη θέση είναι η προϋπηρεσία σε περιβάλλον αποθήκης για τουλάχιστον ένα (1) έτος, η εναρμόνιση του υποψηφίου με το πλαίσιο κανόνων Υγιεινής & Ασφάλειας καθώς και το πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως επιπλέον προσόντα θα αξιολογηθούν η αποτελεσματική επικοινωνία, το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, ο προσανατολισμό στην ποιότητα & την απόδοση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/νες να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο hr@sarmed.gr αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης (ΑΠ_0921) για τη θέση Αποθηκάριος

Ειδικότητα: Χειριστής Ανυψωτικών Μηχανημάτων

H SARMED, πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο των Logistics (3PL) αναζητά να καλύψει θέση Χειριστή Ανυψωτικών Μηχανημάτων για τις εγκαταστάσεις της, στη Μάνδρα Αττικής. Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα αναφέρεται στον Εργοδηγό Αποθήκης και στις αρμοδιότητές του/της περιλαμβάνεται η αποτελεσματική μετακίνηση των εμπορευμάτων εντός της αποθήκης με τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Απαραίτητα προσόντα για τη θέση είναι η προϋπηρεσία σε περιβάλλον αποθήκης για τουλάχιστον ένα (1) έτος, η εναρμόνιση του υποψηφίου με το πλαίσιο κανόνων Υγιεινής & Ασφάλειας καθώς και το πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως επιπλέον προσόντα θα αξιολογηθούν η αποτελεσματική επικοινωνία, το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, ο προσανατολισμό στην ποιότητα & την απόδοση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/νες να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο hr@sarmed.gr  αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης (ΧΕΙΡ_0921) για τη θέση Χειριστή Ανυψωτικών Μηχανημάτων.

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πρόσληψη 4 εργαζόμενων με δίμηνη σύμβαση στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 21 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment