PeristeriNews.gr
Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 27 Ιουλίου 2021


Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 27 Ιουλίου 2021

Ειδικότητα: Λαντζιέρηδες

ΛΑΝΤΖΙΕΡΗΣ -α έως 35 ετών, ζητείται για βραδινή βάρδια από εστιατόριο – ψητοπωλείο στο Περιστέρι.

Τηλ.: 210 57 18 889

Ειδικότητα: Οδηγοί Οχημάτων

Η εταιρεία SUCRE που δραστηριοποιείται στο εμπόριο και συσκευασία ζάχαρης, με έδρα στο Περιστέρι, επιθυμεί να προσλάβει οδηγό φορτηγού πλήρους απασχόλησης για μόνιμη, οκτάωρη, πενθήμερη εργασία. Διανομή των προϊόντων σε σημεία εντός Αττικής. Απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε φορτηγό >3,5 τόνων (Τύπου ATEGO, όχι VAN), γνώση του λεκανοπεδίου καθώς και των μεταφορικών εταιρειών. Κάλυψη των αναγκών της αποθήκης (Προετοιμασία παραγγελιών, φόρτωση – εκφόρτωση οχημάτων, κτλ). Κάτοχος διπλώματος Γ ή Ε κατηγορίας. Κάτοχος κάρτας ψηφιακού ταχογράφου.  Ηλικία έως 45 ετών.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail:  info@sucreltd.gr

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΠΩΛΗΤΗΣ -ρια 25 έως 45 ετών ζητούνται από καταστήματα ενδυμάτων Deka, για περιοχές Περιστέρι, Καλλιθέα, Κορυδαλλό.

Τηλ.: 210 95 62 815

Ειδικότητα: Baby Sitters

ΚΟΠΕΛΑ για τις ημέρες Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, για 2-3 ώρες το πρωί και 2 -3 ώρες το απόγευμα, περιοχή Περιστέρι, Μπουρνάζι, αυστηρά μόνο Ελληνίδα και άνω των 25 ετών, την ώρα, τιμή 5€.

Τηλ.: 6970 29 99 92

Ειδικότητα: Μπουφετζήδες

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και Delivery σε κατάστημα εστίασης γνωστής αλυσίδας τόσο στο κέντρο του Περιστερίου όσο και στη Λεωφ. Αθηνών, με εμπειρία στο χώρο του καφέ και της εστίασης, ζητούνται για πλήρη απασχόληση.

Αποστολή βιογραφικών στο: thewestersoe@gmail.com

Ειδικότητα: Εξυπηρέτηση Πελατών – Call Center – Client Service

H HIKO OE εταιρία Λιανικου-χονδρεμπορίου  αναζητεί άτομo για την στελέχωση του τμήματος (τιμολόγηση , διαχείριση παραγγελιών και CRM ) καθώς και γραμματειακής υποστήριξης. 6ήμερη πλήρης εργασία, Δευτέρα έως Σάββατο. Χώρος εργασίας στο Περιστέρι. Απαιτούνται: Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση στον χώρο εμπορίου, Καλή γνώση Η/Υ ( Office ) & Αγγλικής γλώσσας, Ηγετικές ικανότητες και πνεύμα ομαδικότητας είναι απαραίτητα. Θα εκτιμηθεί η έξτρα εμπειρία σε εξυπηρέτηση πελατών κ οργάνωση

Βιογραφικά στο e-mail: info@tentahiko.gr

Τα βιογραφικά που δεν πληρούν τα παραπάνω θα διαγράφονται .

Ειδικότητα: Οδηγοί Ταξί

ΟΔΗΓΟΣ ταξί ζητείται για ολόκληρο αυτοκίνητο σε skoda του 2009 σε άριστη κατάσταση. Μόνιμη συνεργασία.

Τηλ.: 6947 63 04 44

Ειδικότητα: Αρτεργάτες

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ παραγωγής ζύμης στο Περιστέρι ζητεί κύριο με άριστη γνώση παρασκευής ζύμης, στόφα και σφολιατομηχανής, για πλήρης – μόνιμη εργασία.

Τηλ.: 210 57 86 942

Ειδικότητα: Οδηγοί Οχημάτων

ΖΗΤΕΙΤΑΙ επαγγελματίας οδηγός με εμπειρία άνω των 30, για τουριστικό λεωφορείο και Mini bus, με επαγγελματικό δίπλωμα Π.Ε.Ι., γνώσεις Αγγλικών, κάρτα ηλεκτρονικού ταχογράφου και καθαρό ποινικό μητρώο για άμεση πρόσληψη.

Τηλ.: 6984 02 97 30

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πρόσληψη 4 εργαζόμενων με δίμηνη σύμβαση στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 21 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment