• Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 19 Ιουλίου 2021

Peristeri News
Ιούλιος19/ 2021

Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 19 Ιουλίου 2021

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Εστίαση – Τρόφιμα – Ποτά)

ΑΤΟΜΟ με εμπειρία ζητείται για τη θέση ταμείου και παραγγελιοληψίας για πλήρη απασχόληση σε ψητοπωλείου στο Περιστέρι.

Τηλ.: 210 57 23 005

Ειδικότητα: Καθηγητές Ξένων Γλωσσών

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ -ής Αγγλικών πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας, ζητείται για απασχόληση σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών, περιοχή Περιστέρι.

Τηλ.: 6944 24 25 74

Ειδικότητα: Γηροκόμοι

ΈΜΠΕΙΡΗ γυναίκα Γηροκόμος ή ΝΟΣΟΚΟΜΑ, έως 65 ετών υπεύθυνη και ευχάριστη με εμπειρία στην  φύλαξη ηλικιωμένης κυρίας φροντίδα & περιποίηση πάνω στο κρεβάτι, για 24ωρη εσωτερική απασχόληση, απαραίτητο να μιλάει ελληνικά, με 4 ρεπό, τιμή 800€.

Τηλ.: 6945 59 22 18

Ειδικότητα: Βοηθοί Μάγειρα – Sous chef

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μάγειρας για πλήρη απασχόληση για υπεύθυνος κρύα κουζίνας.

Αποστολή βιογραφικού: info@avracatering.gr

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΠΩΛΗΤΗΣ -ΤΡΙΑ για κατάστημα με είδη αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας στο Περιστέρι. Απαραίτητα Προσόντα: Επαφή με την τεχνολογία, Επικοινωνιακές δεξιότητες, Γνώση χρήσης Η/Υ (excel και word), Γνώση Αγγλικών, Προϋπηρεσία στο ίδιο αντικείμενο θα προσμετράται

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με επισυναπτόμενη φωτογραφία: imobibus@gmail.com

Ειδικότητα: Γραμματείς

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ για γραμματεία και τηλεφωνικό κέντρο ζητείται από εταιρεία στο Περιστέρι, απαραίτητα γνώση οργάνωσης ταξιδιών, έκδοση εισιτηρίων, αγγλικά – lower, καλή πληκτρολόγηση, γνώση office, απαραίτητη προϋπηρεσία 3 ετών σε ανάλογη θέση.

Βιογραφικά e-mail: alap@jlappas.gr

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Εμπόριο & Προώθηση)

Ζητείται υπάλληλος σε πρατήριο καυσίμων στη περιοχή του Περιστερίου για μόνιμη και πλήρη απασχόληση.

Τηλ.: 210 57 82 021

Ειδικότητα: Τεχνικοί & Τεχνίτες Οχημάτων

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ζητείται για το τμήμα των ελαστικών – βουλκανιζατέρ, από μεγάλη κάθετη μονάδα επισκευής αυτοκινήτων στο Περιστέρι, έως 40 ετών, με εμπειρία άνω των 2 ετών, υπεύθυνος, επικοινωνιακός για μόνιμη απασχόληση. Προσφέρεται πλήρης ασφάλιση, πολύ ικανοποιητικός μισθός.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: sianislogistirio@gmail.com (κα Μαυρομάτη Δέσποινα).

Ειδικότητα: Bartender – Baristas

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Barista και Πωλήτριες-Ταμίες για πλήρη απασχόληση με ευέλικτο ωράριο από νεοσύστατο κατάστημα στην περιοχή του Αγ. Αντωνίου. (Προτιμώνται άτομα από γύρω περιοχές).

Αποστολή βιογραφικών στο coffeeberry.peristeri.makariou@gmail.com

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr