PeristeriNews.gr
Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 19 Ιανουαρίου 2023


Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 19 Ιανουαρίου 2023

Ειδικότητα: Πωλητές – Προωθητές Προϊόντων

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΓΛΥΦΑΔΑ, Π. ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙ. ΜΙΣΘΟΣ ΠΡΩΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ 750 ΕΥΡΩ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ 900 ΕΥΡΩ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΥΕΥΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Τηλ.: 6936 85 72 66

Ειδικότητα: Καθαριστές – Απολυμαντές

ΖΗΤΕΊΤΑΙ για άμεση πρόσληψη καθαρίστρια από Γενειάδης Υπηρεσίες Καθαρισμού , με εμπειρία στον καθαρισμό  επαγγελματικών χώρων, κάτοικος Περιστερίου και γύρω περιοχών. Ωράριο πρωινό. Απαραίτητα πιστοποιητικό εμβολιασμού covid.

Τηλ.: 6944 13 66 99

Ειδικότητα: Μανικιουρίστ

ΤΕΧΝΙΤΡΙΑ μανικιούρ πεντικιούρ ζητείται με προϋπηρεσία και γνώσεις κυρίως σε ακρυλικό, παροχές: μισθός, ασφάλιση, δώρα, όμορφο περιβάλλον, προοπτικές εξέλιξης.

Τηλ.: 6934 84 33 01

Ειδικότητα: Μπουφετζήδες

ΖΗΤΕΙΤΑΙ έμπειρος -έμπειρη στο χώρο του καφέ. Πλήρης ή ημιαπασχοληση ώρες εργασίας μεσημέρι προς απόγευμα. Περιοχή Περιστέρι.

Τηλ.: 6996 94 04 44

Ειδικότητα: Courier (Διανομείς)

ΟΔΗΓΟΣ – delivery για εργασία σε επιχείρηση ιατρικών ειδών. Απαραίτητα να διαθέτει δίπλωμα μηχανής. Το μηχανάκι το παρέχει η εταιρεία. Να είναι νέος ως 35 ετών – συνεπής – ευγενικός. 8ωρη – 5μερη εργασία. Η εργασία περιλαμβάνει και την μεταφορά κιβωτίων εντός του χώρου (αποθήκη). Άριστο εργασιακό περιβάλλον με δυνατότητες ανέλιξης στην επιχείρηση.

Τηλ.: 210 52 41 970

Ειδικότητα: Ταμίες

ΤΑΜΙΕΣ – πωλητές με σχετική προϋπηρεσία, σε περίπτερα, περιοχής Περιστερίου, 2 θέσεις εργασίας, κάλυψη 3 ρεπό την εβδομάδα, και κάλυψη νυχτερινής βάρδιας.

Αποστολή βιογραφικών στο streetkiosk@gmail.com

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Υποστήριξη Γραφείου, Εξυπηρέτηση Πελατών, Λογιστήριο)

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ με προϋπηρεσία, από 28 – 45 ετών, ζητείται για γραμματειακή υποστήριξη, γνώσεις στις πωλήσεις, γνώσεις λογιστικής και οικονομικών, εξυπηρέτηση πελατών, πλήρης απασχόληση με άψογες γνώσεις στο microsoft office και στο email καθώς και στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Περιοχή Περιστέρι.

Βιογραφικά στο email : john.kmstores@gmail.com

Ειδικότητα: Αρτοποιοί

ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ζητείται στην περιοχή Κηπούπολη – Περιστέρι.

Τηλ.: 6941 43 41 73

Ειδικότητα: Μπουφετζήδες

ΕΤΑΙΡΕΙΑ μέλος του δικτύου Nine Grams αναζητεί part – time μπουφετζή – barista για το κατάστημα Περιστερίου για απασχόληση Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Αποστολή βογραφικών στο NineGrams_Peristeri@outlook.com

Ειδικότητα: Άλλες Τεχνικές Ειδικότητες

ΤΕΧΝΙΚΟΙ δικτύου σταθερής τηλεφωνίας  και internet για Αθήνα και προάστια ανεξαρτήτως τόπου διαμονής. Παρέχεται πλήρης απασχόληση, μισθός, αυτοκίνητο, τηλέφωνο, bonus παραγωγικότητας, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου.

Τηλ.: 6980 17 81 22

Ειδικότητα: Ζαχαροπλάστες

Ζητείται ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ με εξειδίκευση στην σοκολάτα, για την παραγωγή σοκολατένιων γλυκών και ειδών κεράσματος.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει: Καλή γνώση πάνω στην patisserie και στην σοκολάτα, Προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση εργασίας, Ικανότητα ομαδικής συνεργασίας, Τάξη, επιμέλεια και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Βιογραφικό στο work@melisa.gr

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 21 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 15 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment