Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 11 Ιανουαρίου 2022

Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 11 Ιανουαρίου 2022

Ειδικότητα: Υδραυλικοί

ΤΕΧΝΙΤΗΣ υδραυλικός και βοηθός με εμπειρία ζητείται από εταιρεία υδραυλικών εγκαταστάσεων και φυσικού αερίου για μόνιμη απασχόληση, άμεση πρόσληψη, πλήρης απασχόληση. Περιοχή:Περιστέρι

Βιογραφικά στο: mitsiosdionisis@yahoo.gr

Ειδικότητα: Άλλες Υπηρεσίες (Διάφορες Υπηρεσίες – Ειδικότητες)

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ζητείται για να εργαστεί σε Φαρμακείο που βρίσκεται στον Άγιο Ιερόθεο Περιστερίου, απαραίτητη σχετική προϋπηρεσία,

Αποστείλατε βιογραφικό στο e-mail: sikalias@yahoo.gr

Ειδικότητα: Γραμματείς

ΖΗΤΕΙΤΑΙ από κατασκευαστική εταιρεία στέλεχος γραμματειακής και διοικητικής υποστήριξης με γνώσεις λογιστηρίου για πλήρη πενθήμερη απασχόληση. Άμεση πρόσληψη. Απαραίτητα προσόντα: Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας (γραπτά και προφορικά), Άριστη γνώση Η/Υ (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint), Ικανότητες επικοινωνίας και ομαδικότητας, οργανωτικές δεξιότητες και υπευθυνότητα. Επιθυμητά προσόντα γνώση εμπορικού συστήματος ERP, Πτυχίο οικονομικής κατεύθυνσης / διοίκησης επιχειρήσεων.

Βιογραφικά στο ch.dimakakos@dimal.gr

Ειδικότητα: Άλλες Τεχνικές Ειδικότητες

ΕΤΑΙΡΕΙΑ με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ψύξης & στο εμπόριο επαγγελματικού εξοπλισμού αναζητά Ψυκτικό με γνώσεις στην επαγγελματική ψύξη για μακροχρόνια, μόνιμη και πλήρη απασχόληση στην πόλη του Περιστερίου. Προϋποθέσεις: εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, ομαδικό πνεύμα, όρεξη για δουλειά και εξέλιξη, δίπλωμα οδήγησης, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, Απολυτήριο Λυκείου.

Τηλ.: 6971 65 75 07

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΠΩΛΗΤΡΙΑ με εμπειρία σε φούρνο καθώς και στην παρασκευή καφέ ζητείται, περιοχή κέντρο Περιστερίου.

Τηλ.: 210 57 87 058

Ειδικότητα: Κομμωτές – Κουρείς

ΚΕΝΤΡΙΚΟ κομμωτήριο ζητεί κομμωτές, κομμώτριες μανικιουρίστριες και βοηθούς στο Περιστέρι.

Τηλ.: 210 57 56 184

Ειδικότητα: Γραμματείς

ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ στο Περιστέρι ζητεί Γραμματέα έως  35 ετών για μόνιμη απασχόληση . Απαραίτητη πολύ καλή γνώση Η/Υ . Επιθυμητή προυπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Ωράριο μία εβδομάδα πρωί και την άλλη απόγευμα..

Τηλ.: 210 57 59 055

Ειδικότητα: Διανομείς Φαγητού

ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ με δικό τους μηχανάκι ζητούνται από cafe στο Περιστέρι για πλήρη ή μερική απασχόληση παρέχεται πλήρης ασφάλιση.

Τηλ.: 210 57 13 060

Ειδικότητα: Ψήστες & Τυλιχτές

ΒΟΗΘΟΣ ψήστη – τυλιχτή κατά προτίμηση Ελληνας, ζητείται από ψητοπωλείο στο Περιστέρι.

Τηλ.: 210 50 60 615

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr

Related posts

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 3 Μαΐου 2022

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 26 Απριλίου 2022

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 18 Απριλίου 2022

Peristeri News

Leave a Comment