• Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 1 Ιουνίου 2021

Peristeri News
Ιούνιος01/ 2021

Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 1 Ιουνίου 2021

Ειδικότητα: Ηλεκτρολόγοι

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ για συναρμολόγηση ηλεκτρικών πινάκων ζητείται από εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων στο Περιστέρι.

Βιογραφικό στο email: lefk86@Gmail.com

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Υποστήριξη Γραφείου, Εξυπηρέτηση Πελατών, Λογιστήριο)

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Sagiakos Stores ζητεί Ε-commerce Manager Assistant που θα πλαισιώσει την ομάδα του e-shop. Αρμοδιότητες: Διαχείριση και επιμέλεια του περιεχομένου των προϊόντων στο site Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών Τηλεφωνική λήψη και καταγραφή παραγγελιών Φυσική επεξεργασία παραγγελιών (συλλογή προϊόντων, προετοιμασία & πακετάρισμα προϊόντων, αποστολή) Online επεξεργασία παραγγελιών (τιμολόγηση, αποστολή, data entry) Συνεργασία και μ’ άλλα τμήματα της εταιρείας (εμπορικό -πωλήσεις) καθώς και με εξωτερικούς συνεργάτες. Απαραίτητα προσόντα: Γνώση Photoshop καθώς και HTML κώδικα Άριστη γνώση Ms Office εφαρμογών Απαραίτητη γνώση Αγγλικών Επικοινωνιακή ικανότητα & ευγένεια για τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών Διετής προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση.

Στείλε τώρα το βιογραφικό σου στο info@sagiakos-stores.gr και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου

Ειδικότητα: Ψήστες & Τυλιχτές

ΤΥΛΙΧΤΗΣ (ή τυλίχτρια) και Ψήστης (ή ψήστρια)  ζητείται από ψητοπωλείο στο Περιστέρι, ικανοποιητικές αποδοχές, άμεση πρόσληψη, ασφάλιση.

Τηλ.: 6984 86 81 88

Ειδικότητα: Άλλες Υπηρεσίες (Διάφορες Υπηρεσίες – Ειδικότητες)

ΖΗΤΕΊΤΑΙ κοπέλα για πρακτορείο ΟΠΑΠ. Κοινωνική, πρόσχαρη για εργασία με φουλ ένσημα.

Τηλ.: 6986 66 62 88

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΖΗΤΕΊΤΑΙ πωλήτρια σε κατάστημα γυναικείας ένδυσης στο Περιστέρι για μόνιμη εργασία, πλήρης απασχόληση-ασφάλεια. Επιθυμητή φωτογραφία στην αποστολή βιογραφικού.

Στείλτε το στο email: Viografika2021@outlook.com.gr

Ειδικότητα: Άλλες Τεχνικές Ειδικότητες

ΕΤΑΙΡΕΙΑ με αντικείμενο τις ρυμουλκούμενες κατασκευές και τις προκατασκευές ζητεί τεχνίτη μεταλλικών κατασκευών για πλήρη απασχόληση. Η πρόσθετη γνώση σε κατασκευές αλουμινίου ή σε μετασκευή οχημάτων θα εκτιμηθεί.

Βιογραφικά στο email: info@caheeba.com

Ειδικότητα: Εργάτες

ΝΕΟΣ με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ζητείται για εργασία σε εργοστάσιο παραγωγής εικόνων, περιοχή Περιστέρι.

Αποστολή βιογραφικών στο email: factory@princesilvero.gr

Ειδικότητα: Γραμματείς

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ζητείται από ασφαλιστικό γραφείο στο Περιστέρι. Απαραίτητη η πολύ καλή γνώση Η/Υ και Αγγλικών. Πενθήμερο, συνεχές ωράριο.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: info@filis.gr

Ειδικότητα: Γραμματείς

ΕΤΑΙΡΕΊΑ τροφίμων ζητά εργαζόμενο για γραμματειακή υποστήριξη. Απαραίτητες γνώσεις H/Υ, διαχείριση email, ERP/CRM, Αγγλική γλώσσα

Βιογραφικό στο email: contact@take-frozen.gr

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr