Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Θερμαινόμενοι χώροι στο Περιστέρι λόγω ψύχους

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο Δήμος Περιστερίου θέτει σε λειτουργία θερμαινόμενους χώρους για τη φιλοξενία αστέγων και άλλων ευπαθών ομάδων, ενόψει των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένονται, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Όπως ενημερώνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Παναγιώτης Λύκος, τα μέτρα εντάσσονται στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και της στήριξης των συμπολιτών που έχουν αυξημένες ανάγκες κατά τη διάρκεια του ψύχους.

Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025 και την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2026 θα λειτουργήσουν οι παρακάτω θερμαινόμενοι χώροι:

  • ΚΥΒΕ, Εθνάρχου Μακαρίου 1 (τηλ. 210 5783288) – 24ωρη λειτουργία

  • Κέντρο Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.), Αγίου Ιεροθέου 142 (τηλ. 210 5777102) – ώρες λειτουργίας 08:00–20:00

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Θωμά Ρουμπάκο, Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Περιστερίου, στο τηλέφωνο 694 796 6451.

Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να ενημερώνουν άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες σε περίπτωση που εντοπίσουν άτομα που χρειάζονται βοήθεια λόγω των καιρικών συνθηκών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

«Κόκκινη Κλωστή Δεμένη»: Επιστρέφουν τα παραμύθια του Σαββάτου στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Χριστούγεννα με παιδικά χρώματα στο Περιστέρι – 15ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής

Peristerinews.gr Newsroom

Νέο Μέγαρο Τεχνών στο Περιστέρι: Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί (pics)

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment