PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θεοδωρικάκος σε Σοϊλού: Η Ελλάδα ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες


Απάντηση στον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα «ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της». Ο υπουργός είπε ότι «η Ελλάδα προστατεύει καλά τα σύνορά της και ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της».

Υπενθυμίζεται ότι η απάντηση αυτή δόθηκε από τον κ. Θεοδωρικάκο μετά τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού, ότι σε περίπτωση που η ύποπτη δεν είχε συλληφθεί θα είχε διαφύγει στην Ελλάδα.

Το όνομα της γυναίκας που φέρεται να αιματοκύλισε τον πεζόδρομο Ιστικλάλ της Κωνσταντινούπολης έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές Αρχές. Πρόκειται για την Αχλάμ Αλμπασίρ, η οποία κατά την αρχική ανάκρισή της δήλωσε πως είχε εκπαιδευτεί από κούρδους μαχητές στη Συρία και πως πέρασε στην Τουρκία μέσω της βορειδυτικής συριακής περιφέρειας Αφρίν, ανακοίνωσε η τουρκική αστυνομία. Την ίδια ώρα, ο Σοϊλού καταφέρθηκε κατά των ΗΠΑ, λέγοντας πως η Άγκυρα δεν δέχεται τα συλλυπητήρια της χώρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment