PeristeriNews.gr
Lifestyle

Θέλω να ζήσω έναν τελευταίο έρωτα


Στα 73 του χρόνια ο Τζακ Νίκολσον είναι φαινόμενο.

Στα 73 του χρόνια ο Τζακ Νίκολσον είναι φαινόμενο.

Καπνίζει ακατάπαυστα, νιώθει ακαταμάχητος, φλερτάρει όσο του επιτρέπεται και μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια για τα γερατειά.

Σε μια συνέντευξη ποταμό, που προκαλεί χαρά και μελαγχολία, ο σπουδαίος ηθοποιός εξομολογείται.

«Παραμένω νέος στην καρδιά. Αλλά κόλλησα στην βιολογική βαρύτητα. Δεν μπορώ να την πέσω στις γυναίκες δημοσίως πια. Δεν το αποφάσισα εγώ αυτό. Απλά δεν είναι σωστό στην ηλικία μου».

Ο Νίκολσον παραδέχεται ότι έχει ζήσει πολλά στην ζωή του: «Αντίθετα με την γενική άποψη όσο χορτασμένος και αν ήμουν πάντα πρόσεχα. Έχω ξυπνήσει πάνω σε δέντρα, έχω ξυπνήσει κρεμασμένος από γκρεμούς, αλλά πάντα ήξερα να συνέρχομαι».

Παρόλο που θα έλεγε κανείς ότι ο βετεράνος ηθοποιός δεν «χαμπαριάζει», αφού μόνο scuba diving δεν τον είδαμε να κάνει, ο ίδιος αποκαλύπτει «μια από τις σκληρότερες πλευρές του γήρατος είναι να χάνεις τους φίλους σου. Στην αρχή ξεκινάει ήσυχα, μετά γίνεται κάθε μήνα και δεν μπορείς παρά να σκεφτείς “Πότε θα χτυπήσει η καμπάνα για μένα”. Είναι τρομακτικό. Ποιος θέλει να αντικρίσει τον Θεό και το καθαρό λευκό φως; Εγώ σίγουρα όχι. Ακόμα…».

Ο «απτόητος Δον Ζουάν» ένα πράγμα θέλει να ζήσει ακόμα: Ένα τελευταίο έρωτα.

«Απέκτησα ό,τι μπορούσε να ζήσει ένας άντρας, αλλά δεν ξέρω αν κάποιος θα πει ότι ήμουν επιτυχημένος στα ζητήματα καρδιάς. Αυτό που θα μου άρεσε είναι να ζήσω ένα τελευταίο ρομάντζο. Δεν πιστεύω ρεαλιστικά ότι θα συμβεί, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι το λαχταρώ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment