PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Θέλεις iPhone αλλά δεν θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία; Υπάρχει λύση!


Οι πιο δημοφιλείς κινητές τηλεφωνικές συσκευές στον κόσμο είναι αναμφισβήτητα τα iPhones της Apple και όσοι δεν έχουν ήδη θέλουν σίγουρα να αποκτήσουν ένα, ενώ πολλοί από αυτούς που έχουν πολύ πιθανό να χρειάζονται με αναβάθμιση του μοντέλου τους.

Το κόστος όμως είναι το κύριο ζήτημα στην προκειμένη περίπτωση καθώς οι καινούριες συσκευές της εταιρίας ξεπερνούν πολλές φορές και τα 1500 ευρώ! Ένα ποσό που δεν μπορεί ο καθένας να διαθέσει για ένα τηλέφωνο, για αυτό και για πολλούς από εμάς μοιάζει μακρινό όνειρο.

Τι θα λέγατε όμως εάν σας λέγαμε πως υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε το τηλέφωνο που πάντα θέλατε για να καλύψετε όλες τις ανάγκες εργασίας αλλά και ψυχαγωγίας σας χωρίς όμως να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία;

Στο Περιστέρι έχουμε ένα κατάστημα το οποίο μπορεί να προσφέρει και να εγγυηθεί για τα καλύτερα εκθεσιακά iPhones στην Ελλάδα σε τιμές που δεν θα το πιστεύεις ! Μπορείς να μπεις στο https://theimarket.gr και να χαζέψεις όλα τα μοντέλα μέχρι να βρεις αυτό που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες και το δικό σου budget , υπάρχουν iPhones ακόμα και από 150 ευρώ! Είναι όλα σαν καινούρια χωρίς το παραμικρό ψεγάδι και οι τιμές τους είναι πολλές φορές και 50% κάτω της τιμής του καινούριου χωρίς όμως να υστερούν σε τίποτα απολύτως. Μαζί με την συσκευή δίδεται δώρο γυαλάκι προστασίας, θήκη, φορτιστής ενώ η ίδια η Apple πλέον δεν δίνει φορτιστές με τις νέες συσκευές της και φυσικά γραπτή εγγύηση ενός έτους!

TheiMarket.gr – Ευβοίας 8 , Περιστέρι – 2114129352

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment