PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Θέλει την ενίσχυση, χρειάζεται και ένα παράδειγμα


Λίγο – πολύ τα πράγματα εντός ποδοσφαιρικού τμήματος κυλούν στον περσινό επιτυχημένο αυτόματο πιλότο. Ήταν δεδομένο ότι θα υπήρχαν απώλειες, καθώς υπήρχαν περιπτώσεις που δίχως αμφιβολία δεν θα μπορούσε ο Ατρόμητος να κάνει πολλά, αφού ο Ανδρέας Γιαννιώτης παίζει μόνος του για βασικός στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, ενώ ο Αμρ Ουάρντα είναι μεταξύ της παραμονής του στον ΠΑΟΚ και την πώλησή του στην Τουρκία αντί 3 εκατ. ευρώ.

Όσο για την περίπτωση του Νικολά Ντιγκινί είναι επίσης ξεκάθαρο το ζήτημα. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε σε προτεραιότητα το οικονομικό (κάτι που δεν είναι κακό) και το είχε ξεκαθαρίσει τη διοίκηση, ωστόσο και από την πλευρά του ο Ατρόμητος δεν ήταν υποχρεωμένος να ανέβει πάνω από τις 200.000 ευρώ ετησίως που ζητούσε ο παίκτης.

Βέβαια, όλα αυτά θα φανούν στο χορτάρι και το κατά πόσο θα φανούν τα κενά των παικτών που έφυγαν, συμπεριλαμβανόμενου και του Αμπιόλα Ντάουντα, που παραμένει χωρίς ομάδα.

Ωστόσο, σε φάση υλοποίησης του σχεδιασμού του είναι και ο ΓΣ Περιστερίου, που βρήκε προπονητή και μάλιστα αυτόν που επιθυμούσε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Σε αυτή την περίπτωση η διοίκηση λειτούργησε προς αυτή τη λογική, αφουγκραζόμενη την επιθυμία των φίλων της ομάδας.

Μέσω της παρουσίασης του Αργύρη Πεδουλάκη, λοιπόν, προέκυψαν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία τα οποία κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Σαφώς και το Περιστέρι πρέπει να επενδύσει τα δικά του παιδιά, στο δικό του αίμα και φυσικά να επενδύσει σε αυτό. Δυστυχώς, κανείς δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί στο Περιστέρι ότι θα είναι εσαεί ένας Κότσης, ένας Πολέμης που θα μπορεί να χρηματοδοτεί μια ομάδα τέτοιας ταχύτητας, που δεν έχει ούτε τον κόσμο, ούτε το brand των κλασικών μεγάλων της χώρας.

Άρα, τι πρέπει να συμβεί τώρα; Πρώτα από όλα να πείσεις εντός και εκτός των τειχών για την επιθυμία της υλοποίησης του πλάνου. Ότι πράγματι τα παιδιά που είναι τώρα στην Ακαδημία ή και αυτά που πρόκειται να έρθουν σε άμεσο χρονικό διάστημα, θα μπορούν να διαβούν με αξιώσεις την πόρτα της Ανδρικής ομάδας και ότι απλά δεν θα έχουν συμπληρωματικό ρόλο για τις προπονήσεις, αλλά ουσιαστικό.

Η ευχάριστη συγκυρία αυτής της περιόδου είναι ότι ήδη έχουν ανανεωθεί συμβόλαια παικτών που αποτελούν κεφάλαιο (Κάδρας, Καράμπελας), αποκτήθηκε ο Βασίλης Σταυρακούκας που είναι μόλις 18 ετών (τα κλείνει τον Ιούλιου) και παράλληλα υπάρχει εντός αποδυτηρίων ένας παίκτης που έχει βιώσει τη διαδικασία από την εξέλιξη των Ακαδημιών μέχρι και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη ομάδα.

Ο λόγος για τον Αντώνη Μάντζαρη, που είναι γέννημα-θρέμμα της πόλης και αποτελεί το μοναδικό ζωντανό προϊόν των Ακαδημιών σε αυτή την ηλικία. Μπορεί, λοιπόν, στην Α1 να μην είναι αυτός που θα έχει 25 ή 30 λεπτά συμμετοχής στο τσεπάκι (κάθε άλλο), αλλά γνωρίζοντας και ο ίδιος τι μπορεί και τι δεν μπορεί να προσφέρει, είναι απαραίτητη η φυσική του παρουσία στα αποδυτήρια, αφού ξέρει τι σημαίνει Περιστέρι και επιπλέον είναι το απτό παράδειγμα ότι πράγματι το Περιστέρι είναι εδώ για τα στηρίζει τα δικά του παιδιά και ξέρει να στηρίζει τα δικά του παιδιά.

Άρα, λοιπόν, δεν είναι μόνο η ενίσχυση του φετινού καλοκαιριού, αλλά και η ανάγκη ενίσχυσης με κάθε τρόπο του πλάνου, όπως αυτό παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment