PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Θεέ μου μια ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ!


Αυτό ήταν νίκη από τα παλιά! Ο Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» 1-0 του Ολυμπιακού με γκολάρα του αρχηγού, Κιβρακίδη και παραμένει αήττητος έπειτα από 6 αγωνιστικές στη Super League.

Θρίαμβος από τα παλιά για τον Ατρόμητο!

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι «ξέρανε» τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 1-0, χάρη στην γκολάρα του Κυριάκου Κιβρακίδη στο 60’ και παρέμεινε αήττητος για 6η αγωνιστική στη Super League.

Με άριστο διάβασμα και στήσιμο μέσα στον αγωνιστικό χώροι, οι Περιστεριώτες πέτυχαν σπουδαία νίκη με την οποία αφενός ρεφάρουν τα στραβοπατήματα των πρώτων αγωνιστικών και αφετέρου δίνουν το στίγμα τους ότι φέτος κοιτούν ψηλά και μπορούν πράγματι να κυνηγήσουν το τρένο της Ευρώπης.

Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος ήταν κακός δημιουργικά και στην κίνηση χωρίς την μπάλα, με αποτέλεσμα να μένει στα καρέ του και να διώχνει διαρκώς, δίνοντας το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ. Ωστόσο, κλασικές ευκαιρίες δεν δεχόταν με τίποτα και είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν έχει σημειωθεί καμία ουσιαστική τελική.

Στο β’ μέρος ο Κάναντι δεν έμεινε στο μηδέν, αντιθέτως ζήτησε από τους παίκτες του να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και έβγαλε από το ματς τον Ούμπιντες και πέρασε τον Μπουσουλάτζιτς, δένοντας ακόμα περισσότερο τις γραμμές του. Στο 48’ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όμως στο 60’ έγινε το γκολ. Ο Ουάρντα έβγαλε τη σέντρα και ο Κιβρακίδης με κεφαλιά-ψαράκι έγραψε το 0-1, το οποίο οι Περιστεριώτες κράτησαν μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Προτό – Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης – Ρομαό, Μαρτίνς (61’ Εμενίκε) – Καρσελά (53’ Σεμπά), Οφόε, Μπεν (13’ λ.τ. Μάριν) – Τζούρτζεβιτς

Πάγκος: Χουτεσιώτης, Μποτία, Ταχτσίδης, Εμενίκε, Ανδρούτσος

Ατρόμητος (4-2-3-1): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης – Μάντσον, Βασιλακάκης (83’ Ζησόπουλος) – Ντιγκινί, Ούμπιντες (46’ Μπουσουλάτζιτς), Ουάρντα – Μανούσος (71’ Καρασαλίδης)

Πάγκος: Μίρκοβιτς, Βασιλείου, Καρασαλίδης, Οριόλ, Ντάουντα, Μπουσουλάτζιτς, Ζησόπουλος

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment